Skip to main content

Carret

I és que avui va de salts! Salts en molts sentits. Són les 01:35 i comencem a fer el blog… sí… avui la cosa s’ens ha allargat… i és que hem estat de Festa al campament, llums, música, disco i a ballar! Després hem posat a tots els nanos a dormir  i hem fet reunió de monis per preparar el tancament del torn i el desmuntatge final de les colònies. Hem planificant els transfers de demà amb el Camp d’Equitació, els baixarem a l’Hípica de Prats, es veu que ve un noi Olímpic i val molt la pena conèixer i veure com fa amb els cavalls. Als del Camp de Travessa els recollirem a Porta, avui estant passant la nit en un refugi lliure a prop de l’Estany Lanós. D’altra banda Minairons, Aventura i Wild Adventure demà faran el Raid a Fontanera i els de Bike Orientering on wheels. Total que avui entre una cosa i l’altra la nit s’ens farà curta… I estàvem mirant i editant les fotos de tot el dia d’avui, triant i decidint la que escolliríem com a foto principal del post i no ens acabàvem de decidir…

És tard i estem cansats. Hem començat el dia portant al grup de Travessa a dalt de tot de Porte a les 7:30am, després hem pujat al campament a buscar a tots els Minairons i ens els hem endut amb el Sherpa i l’Anna al Parc Animalier a buscar el Linx, matí d’ordinador i a la tarda cap a Puigcerdà, els menuts del campament han fet un gelat i una volta pel Llac i el Campanar de la Plaça Santa Maria i just a l’inici del diluvi els hem pujat cap al campament.

A les 16 noies d’Equitació les hem recollit a l’Hípica I, avui hem tornat tots els cavalls, aquí dalt a Fontanera ja no hi seran més fins l’any vinent. A elles la pluja els ha enganxat just quan arribaven a cobert.

Després hem passat a recollir als 21 nanos de Bike pel Llac de Puigcerdà, més xops que secs… Pel matí han baixat fins a Latour de Carol, s’han banyat al riu i han acabat la tarda al Pumptrack d’Enveitg.

I els d’Aventura i Wild Adventure han estat el matí remullant-se al barranc de la Vansa i la tarda fent una mica el guiri per la Seu.

… I miràvem fotos… i ostres!! Totes son de nanos saltant! Uns saltant a cavall, els altres saltant en bici, els altres saltant al barranc… Qué difícil decidir-se per una sola foto! Així que avui aquest post va per ells i elles, per tots els i les que han decidit saltar, tirar-se a la piscina i fer el gran salt. Per a molts Minairons és la primera vegada que marxen tants dies fora de casa, aquests sí que han fet un gran salt, però també els adolescents que vénen sols sabent que valdrà la pena malgrat les vergonyes del primer dia. Els de Travessa també han saltat, de Catalunya a la France, alguns d’ells mai havien fet tants cims, ni dies de refugi i tenda en tant poc temps, quina experiència caminar pel Pirineu! I cadascú a la seva manera ha fet el gran salt; l’Ander, que després d’unes vomiteres ha pogut quedar-se per completar aquesta gran aventura. La Noa que ha saltat de les colònies un dia per anar a jugar un torneig i ha tornat per fer el barranc… i tota la resta. Felicitats a tots els que esteu aquí perquè els salts només et duen a un lloc, molt més lluny!

Següent entrada

One Comment

Deixa un missatge