440

per setmana

Descobreix la Cerdanya fent orientació, barranquisme, trekking, equitació, bicicleta & community service. 

Get ready for a wild week in the Pyrenees. You are the main character of this adventure, where you will have to take decisions to overcome continuous challenges. Unforgettable scenarios, great activities and awesome experiences. Are you in?

TORNS DISPONIBLES

 

 • 28 JUN

  4 JUL
 • 440€
  queden: 7 places
 • 5 JUL

  11 JUL
 • 440€
  queden: 0 places
 • 12 JUL

  18 JUL
 • 440€
  queden: 0 places
 • 19 JUL

  25 JUL
 • 440€
  queden: 0 places
 • 26 JUL

  1 AGO
 • 440€
  queden: 0 places

La responsable del camp Wild Adventure és l’Èlia Bonada, llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport. L’acompanyen els monitors Stanley Nutter de Londres i en Conor Nally d’Edimburg.

Inclou l’allojament en Règim de Pensió Completa; del sopar del primer dia al dinar del darrer dia; desplaçaments interns, material específic per fer les activitats, monitors les 24h del dia i l’assegurança accidents.

Dia 1

Les benvingudes a 1.900 metres d’alçada entre pins i ginebrons sempre són més especials. És mitja tarda i el pàrquing del Campament es comença a omplir per moments. Les famílies comencen a descarregar bicicletes, cascs, motxilles enormes… i l’engranatge comença a girar. La majoria s’hi estarà una setmana, els més atrevits dues i faran dos camps diferents. Ens situem i ens repartim en grups, alguns ja ens coneixem d’altres estius i fins i tot de l’hivern. Coneixem els qui seran els nostres monitors britànics i fem jocs en anglès, apareixen les primeres tímides rialles.

Dia 2

El primer matí energia a dojo, també els més dormilegues obren els ulls amb el primer cant dels ocells. What’s the plan for today Connor? pregunta algú des de dins del sac. Pel matí hi ha cursa d’orientació per la zona del campament, i a la tarda Serveis a la Comunitat, els bancs necessiten una repintada i a Arànser un  cop de mà amb el galliner. I després de sopar… gimcana nocturna! Ull, que fa fred! Abric i frontal a punt!

Dia 3

Quina gana! I quin luxe poder omplir les panxes al bell mig del bosc, descalços i amb el solet escalfant-nos la cara. Hi ha esmorzar per a tots els gustos; cereals, embotits, melmelada, sucs, cacau, fruita, pa, llet… Avui dia de Btt, alguns duen la seva bici de casa, altres la lloguen al mateix campament. Una cop preparats, avall que fa baixada! Arribem a Martinet i resseguim el Segre fins a l’Hípica de Prats: ponts, vaques, fang i ortigues… què tal un banyet abans de dinar? Però no ens relaxem, que ens falta la tornada… En total fem 25 quilòmetres sobre dues rodes! A la tarda les cames demanen treva, una passejada a cavall ens ve molt de gust.

Dia 4

Dia de matinar. Avui Wild Adventure, Aventura Jr., Minairons, Equitació i Bike ens arribem fins als Estanys de la Pera. Els valents s’hi banyen per treure’s de sobre la calor i després continuem amunt perseguint fites fins el cim del Perafita (2.752 metres). D’allà saltem a Andorra, un bon trekking avui! Al refugi lliure Claror tothom s’organitza: fogonet, sopes, qui té el pa? Algú que purifiqui aigua! I va caient la nit mentre juguem al Llop, ens expliquem confidències i mirem tants estels que la vista no ens dóna l’abast.

Dia 5

Hora d’esmorzar! Alliberem així també pes de la motxilla, les cames ho agrairan… Recollim els sacs, la brossa i seguim el GR-11 fins al refugi guardat de Prat Miró i d’allà fins el campament. En total un trekking de dos dies amb 28 quilòmetres i 1.400 metres de desnivell positiu acumulat: per alguns la millor experiència de les Colònies Estiu Pyrene. Avui tots pensem en la dutxa d’aigua calenta, que es preparin les plaques solars! I al vespre l’esplanada del campament es converteix en un cinema a la fresca de pel·lícula, mai més ben dit.

Dia 6

Tots sabem que avui anem a fer el Barranc de La Vansa. És el dia estrella! Malgrat ser ple estiu, l’aigua està freda de veritat, sort dels neoprens… Passem el matí ben remullats fent salts, capbussant-nos i baixant per tobogans naturals, una aventura única que molt pocs han viscut abans. Al migdia la gana apreta, l’amanida de pasta i el pollastre arrebossat els devorem a l’ombra dels arbres del Parc del Segre a La Seu d’Urgell. A la tarda visitem la catedral romànica i el casc antic mentre fem un gelat.

Dia 7

Avui compartim els darrers moments tots els Camps junts. Ens distribuïm per grups i fem un raid d’aventura on caldrà posar a prova moltes aptituds: orientació, btt, proves… Després de dinar les famílies ja comencen a arribar. Moments d’abraçades, llàgrimes i intercanvis de números de telèfon. Alguns es queden una setmana més i segueixen l’aventura, altres la recordaran des de casa llegint els posts del blog amb germans i amics. Fins l’estiu vinent!