Skip to main content

Carret

 

 

Dormim a 1900 metres d’alçada, des de tant amunt les coses passen i es veuen diferent. Durant el dia la calor és suportable i a la que baixa el sol la fresca ens fa vestir de llarg. Des del Mirador de Guils Fontanera es  veu l’extensa Plana Ceretana i el Cadí imponent, entremig uns quants milans reials distrets ens observen curiosos.

“M’enlairo com un pardal
deixant el vèrtic reposar a terra
i quan menys era el meu pes
jo més pujava, més m’enfilava.
Se m’ha empetitit el jo
i el tot creixia entre els meus braços.
Se m’ha empetitit mon ànsia
de bracet amb ma ignorància”

Però no en tenim prou de ser tant amunt, volem volar més alt encara. I fem un estel amb el material que hem pogut aconseguir amb la puntuació de la cursa d’orientació i creiem ens pot ser últil, hi ha dilema, tothom opinia i diu la seva. Però aconseguim l’objectiu, el fem volar ben amunt, fins a dalt de tot, a tocar dels núvols que avui s’amaguen darrera el sostre del cel.

“Volant, volant he vist
que eren mentida les lleis dels homes.
Volant, volant he vist
que eren veritat les cançons de dones.
Volant, volant he vist
que s’esvaïa tota frontera.”

I els de Bike Camp també cap amunt, han arribat pedalant fins a l’ermita de Santa Maria de Bel·loc, una bona baixada des del Campament fins a la plana i després amunt, ben amunt fins a 1600m, bona suada i bona pedalada la d’avui. La baixada més divertida també ens ha fet volar, ben alt!

“Volant, volant he vist
que en la tristesa hi ha un puntet de guerra
que l’aire és la companyia
i el foc vol sabiduria
i l’aigua amaga la vida
i la terra amb la panxa crida
i al seré m’enganyo el sóc ara
i el riure i el plor són germans
i l’odi, pes mort dels grans,
dels capgrossos fa capcigranys”

I no podem acabar el dia diferent, ens arraulim dins dels sacs després del joc de nit i avui sí, caiem en un son profund en un tres i no res, ves a saber cap a on vola cadascú ara… Demà seguirem, agafarem una bona ràfega d’aire calent que ens durà fins a dalt de tot del Puigpedrós.

One Comment

  • Natalia Font ha dit:

    Sovint treballar durant l’estiu es fa costa amunt!!!
    Molta gent està de vacances, fa calor que t’aixafa i et fa endormiscar… s’han de buscar motivacions perquè els dies siguin portables.
    I… la millor manera de començar amb energia aquests durs dies d’estiu, és llegint el vostre blog. Bafarada d’aire fresc que ve de lo més alt del Pirineu Ceretà.
    Un Gustasssuuu!!!!!

Deixa un missatge