Skip to main content

Carret

De bon matí ens avisen, els monitors tenen alguna cosa important a dir-nos, ens reuneixen a tots al menjador i ens posen una notícia del TV3 comarques amb el projector. La notícia parla del Gall Fer, la majoria no n’hem sentit mai a parlar… Està en perill d’extinció ens diuen, cada vegada queden menys exemplars, la Cerdanya és una de les comarques amb més retrocés. Els gossos deslligats, la munió de gent collint bolets per la muntanya, les motos i els quads voltant per tot arreu… ajuden a la seva desaparició.

La notícia és alarmant, hi ha uns caçadors furtius que volen capturar un Gall Fer que volta pel campament, ja han aconseguit enverinar-lo! La veterinària Pons és l’única que en té d’antídot, l’hem de trobar per poder salvar-lo. Però on s’amaga la veterinària? Aquesta informació només la saben els traficants, a canvi de diners ens donaran la informació, però… i d’on traiem els diners? Caldrà superar un munt de proves mentre els caçadors ens persegueixen amb farina i globus d’aigua. Un matí divertidíssim que ens deixarà exhausts!

I a la tarda més, els de Travessa segueixen caminant, avui dormen al Refugi Guardat Coma de Vaca, es veu que han trepitjat neu i tot! Els Minairons han collit flors per fer unes fantàstiques bosses aromàtiques i sabó natural.

Els d’Equitació han preparat bé els cavalls abans d’emprendre una bona caminata i els de Big Bike han estat construint el seu trail privat per fer descens entre el bosc. Els de Wild han arribat ben cansats de la seva ruta i han acabat el dia fent un taller de Macroinvertebrats al riu i els d’Aventura Júnior han ajudat al Sr. Francisco amb l’hort. Dia complet que acabem amb Coco i unes bones crispetes.

 

Next Post

2 Comments

  • Laura says:

    Veig que els de la travesa corren molt per la neu! Que tal van el grup de travesa 7×7 de 14 a 16? i els de Aventura Junior? Es que un fill esta amb un i l’altre al altre…

  • Laura says:

    Les imatges son espectaculars, quina gran experiencia…

Leave a Reply