Colònies Estiu 2016

Trucs per fer llargues rutes amb bicicleta de muntanya

By 18 maig, 2018 No Comments

Les colonies de Bicicleta gran travessa és sens dubte un dels campaments més demandats dins Pyrene. Amb un cost de 420 € una setmana increïble de pedaleig, pocs adolescents es poden resistir aquesta experiència única. Un total de 7 dies on els reis de la casa pot gaudir de les increïbles vistes de la Cerdanya i els Pirineus amb altres nens de la seva edat. A més aquesta setmana de natura i muntanya en BTT pots aprendre anglès.

Si voleu inscriure’s per aquesta experiència única, esteu encara a temps. Ja que hi ha llocs del 24 de juny al 30 per a joves (de 14 a 17) i junior (de 10 a 13). Del 15 al 21 de juliol per a joves (només queden 3 places). I del 22 al 28 juliol per junior.

I per fer més d’aquesta experiència, Campament Pyrene han volgut oferir els següents trucs per llargues rutes de bicicleta de muntanya. Notes! Vindran de perles en aquesta escapada.

Els millors consells per fer front a llargs recorreguts amb bicicleta de muntanya

No et quedis sense res només començar

És normal, quan anem començar una ruta que ens excita comencem a  pedalar com si en portesin els dimonis. Però cal ser cautelosos per arribar al final. Si voleu fer tot el recorregut el més convenient és que començar tranquils i llavors pedalar suaument. No  tractant d’arribar a la resta dels seus companys d’equip si et quedes enrere. És important que segueixis el teu ritme perquè no et quedis sense aire a pocs quilòmetres de la sortida.

La importància de l’esmorzar

Sempre anem a una ruta significativa, ja sigui en una bicicleta, caminar o córrer, és important prendre un esmorzar ple d’energia. La major varietat, millor. És el moment perfecte per optar per un d’aquells esmorzars grassos que tant recorda els dies festius. Si es pot donar el ous ferrats, la cansalada a la llet i la fruita. No us oblideu el pa d’aquesta mescla. Recordeu que començarem a cremar aquestes energies tan aviat com agafem la bicileta.

Menjar i beure sovint des del principi

A Pyrene prepararem alguns grans pícnics per a cada un d’aquests dies de ruta. Ens aturarem al mig de la carretera per gaudir de la natura i reposar força. Tanmateix no hauríem de estar sense menjar ni beure res tot el camí. Penseu que només s’inicien que començarem a esgotar les nostres energies acumulades. Per tant hem de beure a glops petits i prendre aperitius sempre que podem. D’aquesta manera no marxem corrent abans de temps.

Veure l’alternança de posició

Si mantenim la mateixa posició del seient i cadència de pedaleig al llarg del trajecte, ens acabarà esgotantnos abans d’hora. De fet, a mig camí a través de la carretera i es farà mal tot i pot no ser capaç de fer el retorn amb dignitat. anar canviant la cadència, la posició de seient i les mans. D’aquesta manera utilitzarás tots els grups musculars no només uns pocs. Si hi ha moltes pistes t’aconsellem que pujar intermitentment assegut i dempeus.

La Protecció és molt important

De vegades pensem que només cal protegir-nos contra el vent i el fred. Però res més lluny de la realitat. A la muntanya, el sol és molt potent i pot acabar fent molt de mal.  És per això que hem de protegir-nos adequadament contra el temps. Si és bo o dolent. Com estan organitzats els camps de la bicicleta a l’estiu, el millor és fer servir unes bones ulleres de sol i protecció solar alta. Demana als teus pares roba transpirables perquè la pell no es mulli i acabem passant fred. Podeu fer servir jerseis amb cremallera que es pot obrir i ventilar encara millor.

A les botigues d’esport Decathlon podreu trobar tot el que necesitis per a la teva aventura sobre rodes.

Deixa un missatge