TREBALLA AMB NOSALTRES

L’equip de monitors Pyrene és l’element essencial que fa que les Colònies Estiu Pyrene siguin un èxit estiu rere estiu. Són el cor de l’organització i el motor de totes les activitats.

Els monitors Pyrene estan formats en l’àmbit de l’educació, l’activitat física i el medi natural. La seva tasca és acompanyar les vivències dels infants i adolescents durant l’estada al Campament Sostenible, respectant els seus processos i transmetent els valors necessaris per poder gaudir de l’esport, la natura i els amics a través del respecte, la col·laboració i la solidaritat.

Cal dir-ho, són monitors i professors, però a vegades els toca fer de pares i mares, a vegades de mecànics, infermers, psicòlegs, cambrers, músics, taxistes, fotògrafs, sherpes, inventors, pallassos, redactors…

Van a totes, treballen, col·laboren i s’adapten a les noves situacions i imprevistos del dia a dia. Són creatius, motivadors i bons comunicadors. Vénen d’arreu, hi ha monitors anglesos, catalans, americans, andorrans… una bona barreja que encara li dóna més valor afegit a l’experiència.

La seva tasca professional comprèn les 24 hores del dia i es pot allargar entre dues i cinc setmanes, disposant d’algun dia lliure entremig per descansar o simplement perdre’s per la comarca.

Tots els monitors tenen inclòs l’allotjament al Campament Sostenible, els àpats, el material necessari per a dur a terme les activitats, els trasllats interns i el servei de bugaderia.

Els salaris varien en funció de l’experiència, la formació, les responsabilitats que s’assumeixin i l’antiguitat a les Colònies Estiu Pyrene. Les titulacions que encaixen més en el projecte són la Llicenciatura en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, la Diplomatura en Educació Física, el Grau Mig en Conducció d’Activitats Físiques en el Medi Natural, el Grau Superior d’Animador d’Activitats Físiques i Esportives, els Graus Mig de Mitja i Alta Muntanya i el Grau Mig d’Equitació i BTT.

Cada estiu formem a joves en pràctiques que estan acabant els seus estudis relacionats amb l’esport i el medi natural. També oferim la possibilitat de venir a conèixer en primera persona el funcionament del Campament Sostenible Pyrene a través del programa de voluntariat que inclou l’allotjament i els àpats.

Hi ha la possibilitat d’ajudar en les tasques de muntatge del Campament Sostenible durant el mes de juny. El desmuntatge el fem entre tots a l’acabar l’últim torn.

T’hi sumes?

Escriu-nos a info@clubpyrene.com