L’equip de monitors Pyrene és l’element essencial que fa que les Colònies Estiu Pyrene siguin un èxit estiu rere estiu. Són el cor de l’organització i el motor de totes les activitats.

Els monitors Pyrene estan formats en l’àmbit de l’educació, l’activitat física i el medi natural. La seva tasca és acompanyar els joves durant l’estiu de la seva vida ple d’aventures, aprenentatges i amistats. Entenem la nostra pràctica professional a partir del respecte, la col·laboració i la solidaritat. A més de monitor, sovint fem també de mecànics, infermers, psicòlegs, cambrers, músics, taxistes, fotògrafs, sherpes, inventors, pallassos o periodistes.

A Pyrene anem a totes, treballant i adaptant-nos a les noves situacions i imprevistos del dia a dia. Som creatius, motivadors i bons comunicadors. Venim d’arreu, a l’equip hi ha monitors anglesos, catalans, americans, andorrans… una bona barreja que encara li dóna més valor afegit a l’experiència. La dedicació és de 24 hores al dia i es pot allargar entre dues i cinc setmanes, disposant d’algun dia lliure entremig per descansar o simplement perdre’s per la comarca.

Tots els monitors tenen inclòs l’allotjament al campament, els àpats, el material necessari per les activitats, els trasllats interns i el servei de bugaderia. Els salaris varien en funció del grau de responsabilitat, l’experiència, la formació i l’antiguitat a les Colònies Estiu Pyrene. Les titulacions que encaixen més en el projecte són la Llicenciatura en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, la Diplomatura en Educació Física, el Grau Mig en Conducció d’Activitats Físiques en el Medi Natural, el Grau Superior d’Animador d’Activitats Físiques i Esportives, els Graus Mig de Mitja i Alta Muntanya i el Grau Mig d’Equitació i BTT.

Cada estiu formem a joves en pràctiques que estan acabant els seus estudis relacionats amb l’esport i el medi natural. També oferim la possibilitat de venir a conèixer en primera persona el funcionament del campament a través del programa de voluntariat que inclou l’allotjament i els àpats. Hi ha la possibilitat d’ajudar en les tasques de muntatge del campament durant el mes de juny. El desmuntatge el fem entre tots a l’acabar l’últim torn.

T’HI SUMES?

Escriu-nos a info@coloniesestiupyrene.com