Skip to main content

Carret

 

“La vida és massa, és terra i sang
una amalgama que es modela com el fang.
I fuig com l’aire, entre les mans.
La vida és el que passa mentre fem plans.
La vida és dansa, és dia i nit,
una obra mestre en un teatre infinit.
La vida és tela i tu el pintor,
la vida és canvi i es gira com un mitjó.
És un adéu a l’horitzó,
la vida és viure no demanis perdó.
La vida és teva i de ningú,
la vida és meva i la meva vida ets tu.”

– Marcel Lázara i Júlia Arrey –

I ja no té aturador, ja ha començat i només pot seguir endavant. Dilluns i pedalem, caminem, galopem, fem i aprenem. Cadascú pas a pas nodrint-se del que més necessita, experiències i vivències que viurem aquí i que perduraran per sempre.

Els més menuts hem començat el dilluns fent una cursa d’orientació i hem acabat ben remullats al riu fent un taller de macroinvertebrats, els tricòpters ja no seran mai més uns desconeguts!

Els d’Aventura Júnior hem pedalat fins l’infinit. Pistes, camins i corriols que ens han dut ben endins del bosc de Guils fins a espantar, sense voler, algun esquirol distret. A uns altres ens ha tocat fer servir el cervell, l’objectiu; confeccinar un estel i fer-lo volar.

Wild Adventure have been cycling all day long, through the woods, til the valley. We’ve entered into Fou the Bor making some green friends, and we’ve finished the evening riding a horse next to the river. A really wild adventure day!

Gran Travessa 7×7 hem necessitat 3 furgonetes i un cotxe per arribar a les faldes del Puigmal, l’inici del nostre viatge comença aquí. A mitja tarda hem arribat al cim i hem plantat les tendes el més arrecerades possible, res millor que acabar el dia amb una preciosa posta de sol des del sostre del cel.

Coneixent. Els voltants del campament, els nous amics i companys de viatge. Primer una bona posada a punt a base de mimos i respatllades de crinera i pèl. Després una bona excursió per reconèixer la zona. Primer dia i ja hem acabat amb el cul trinxat…

M’ho sembla o és com si ens coneguéssim de tota la vida? I demà més, perquè tot comença aquí i no pot anar enlloc més que endavant.

 

Next Post

Leave a Reply