Skip to main content

Carret

Per fi ha arribat l’estiu a la Cerdanya! Que bé aquesta caloreta… fins i tot hem pogut dormir traient els braços de dins del sac, però avui ha tocat llevar-se d’hora que la Tossa Plana de Lles ens esperava. I tant si s’ha esperat que no s’ha mogut en tot el dia, a 2.916m s’alça enorme i tranquil·la. Aquí en diuen un cim de vaques, que de tant pla al cap de munt si podria jugar un partit de futbol.
La caminada és bonica, al principi travessant els boscos de pi negre i quan la cosa es posa seria i comença a enfilar-se amunt, ja caminant per prats alpins. I anem veient el campament als nostres peus i l’ample vall ceretana, amb el Cadí empetitint-se davant nostre. Amunt, amunt… seguim pujant per acabar fent cim els grups d’Aventura Júnior, Bold Adventure i Wild Adventure.

Els riders del Bike Camp by Orbea avui tenien la seva cima Coppi particular. Han baixat des del campament fins a la vall, i remuntar de nou per la vall de Pi, pedalant per la falda del Cadí per arribar al Refugi de Gónecs, a 2.150 metres d’alçada.

Els genets i les amazones del Advanced Horse Riding Camp avui dia de veterinari, sortida amb algun susto (ens vénen a veure els cavalls i les egues que pasturen lliurement la muntanya i a vegades no s’apropen amb cara de gaire bons amics).

I amb la calor han arribat les tempestes… cap a les 4pm s’ha començat a tapar bé, ha començat a ploure amb ganes i ha acabat pedregant que a molt llocs semblava que havia nevat i tot de tanta pedra que hi havia. Per sort ja érem a raser de la casa restaurant del l’Estació de Lles i hem vist la pluja al resguard de la casa.

Ara notem que les cames ens fan figa, i acabem el dia rendits i contents d’haver pogut tocar el cel amb la mà.

Següent entrada

One Comment

  • Jon ha dit:

    Amazing to read! These kids are having a blast – what a wonderful experience thank you for providing it to these children.

Deixa un missatge