Skip to main content

Carret

Gran dia avui a Cerdanya: 

Travessa 7×7 arribem al campament havent passat 2 nits fora. Contents de tot el que’m viscut i tristos que en Pau ha tingut un esguinç lleu al turmell però no pot continuar la ruta, veiem demà si segueix el ritme dels companys de Wild Adventure. 

Wild Adventure i Aventura Jr i Equitació arribem al cim del Puigpedrós a 2.913m. Déu ni do quin munt de rocs va apilar el fort Hércules per fer la tomba de la seva estimada Pyrene! 

Minairons fem excursió al llac de Malniu. Hem comptat amb el suport del Defender per apropar la Marta i el seu taló en recuperació fins al llac. 

Big Bike pedalem fins a 2.050m al Refugi del Gónec. Avui passem la nit aquí, a la falda del Cadí.

 

*   *  *  *  *  *  *  *  *  *  *

 

I és que ja són 4 dies a la muntanya i ens comencem a conèixer:

Coneixem el ritme del bosc, llevant-nos amb el sol i que il·lumina les tendes, gaudint la calor d’estiu al migdia i refrescant-nos al torrent, mullant-nos amb la tormenta a la tarda i jugant a amagar-nos quan s’hi fa fosc. 

Coneixem els companys, amb qui ja hem compartit rialles, jocs, dubtes i algun anyor a la nit, descobrint les diferències i cooperant per aconseguir objectius comuns.

Coneixem aquestes muntanyes, els torrents, les geleres, tarteres, llacs i avui des del cim del Puigpedrós descobrim que som part d’una serralada immensa: el Pirineu. 

Ens coneixem a nosaltres mateixos, aprenent a ser. Imaginem i creem sense barreres, respectant la nostra individualitat, tocant amb la punta dels dits la llibertat.

Perquè ser lliure no és només treure’s les pròpies cadenes, sinó viure respectant i millorant la llibertat dels demés.

Nelson Mandela

One Comment

Deixa un missatge