Skip to main content

Carret

Amb els neoprens posats, cremalleres amunt, cascs lligats…  I amb moltíssimes ganes de saltar a l’aigua i jugar a les roques. Però el barranc de la Vansa baixava fortíssim. Les tormentes d’ahir per la tarda al Cadí, Pedraforca i Tuixent van ser molt fortes i avui el barranc encara portava moltíssima aigua.

I ens ha tocat ser doblement valents, valorar la situació i fer un pas enrera. Prendre riscos innecessaris ens hauria semblat una temeritat, així que hem buscat una alternativa pels grups d’Aventura Júnior i Wild Adventure i no fer el barranc avui. Hem tornat a La Seu per fer piragüisme al Parc del Segre, a les aigües tranquil·les de les instal·lacions olímpiques. Hem pogut fer una visita a La Seu d’Urgell amb gelat inclòs al passeig.

Els petits Minairons hem tingut un dia plàcid al Parc Animalier de les Angles. Quina excursió més xula entre daines, óssos i llops! De tornada ens hem banyat al Segre per refrescar-nos i encara hem pogut fer una visita a Puigcerdà.

Els ciclistes del Bikepecker Camp sortida espectacular entre torrenteres i cascades, pedalant per camins impossibles i obrint-ne de nous.

Avui els elements no han jugat al nostre favor pels grups que hem estat a l’Alt Urgell. La natura ens posa sovint a lloc, recordant-nos que encara que’ns creiem el centre de l’univers només en som una petitíssima part.

Deixa un missatge