Skip to main content

Carret

S’acosta el dia i comencen els reptes abans de sortir de casa: fer la maleta. A nosaltres també se’ns fa una muntanya així que aquí alguns tips per fer més fàcil l’operació maleta.

  • · A la pàgina de cada camp de la nostra web trobaràs una llista del material necessari per a les colònies. Te la pots descarregar i comprovar que tens tot allò necessari mentre ho vas posant dins de la maleta.
  • · Un dubte clàssic és: quin tipus de maleta he de portar? Doncs aquella amb la que et sentis més còmode. Pots venir amb maleta de rodes, amb bossa de viatge tipus petate o amb motxilla. Els equipatges que s’obren bé i et permeten veure tota la roba i escollir allò que et vols posar són molt pràctics, ja que permeten accedir a tot allò que es necessita de manera ràpida i còmode.
  • · És important evitar estrenar calçat durant les colònies. Un calçat que ja coneguem i ens vagi còmode ens evitarà ampolles i llagues als peus.
  • · Recomanem fer servir roba de material sintètic o de llana de merino i evitar el cotó, especialment per a les activitats.
  • · El material que hi ha a la llista és suficient per a tot el camp, i també pots afegir allò que trobis a faltar com per exemple una pinta,  desodorant, llibreta, etc. Si t’has apuntat a Travessa 7×7 o Pyrene Explorer pensa que hauràs de portar la motxilla a l’esquena tot el camp, així tingues en compte el pes!
  • · Comprova que el sac de dormir tingui la temperatura de confort indicada a la llista del camp. És estiu, però a 1.900m les nits poden ser fredes. Els sacs tipus mòmia es comprimeixen molt bé i els podràs guardar millor a la motxilla. Són recomanables sobretot si has de passar nits fora del campament, com és el cas de Pyrene Explorer, Travessa 7×7 o Wild Adventure i Big Bike.
  • · Una bossa de tela o de plàstic gran per la roba bruta sempre va bé per a la tornada.
  • · Si t’agrada dormir amb coixí, el pots portar de casa o bé te’l pots fer amb la bossa del sac posant-hi un jersei o tovallola a dins.
  • · Si et falta alguna cosa del material no és imprescindible comprar-ho. Pots fer ús del nostre servei de lloguer on trobaràs sacs de dormir, màrfegues aïllants, motxilles, etc. També disposem de bicicletes de muntanya per al Bike Camp o per a la sortida en mountain bike d’Aventura Júnior i Wild Adventure.
  • · A l’hora d’escollir què portar, pensa en la comoditat i funcionalitat per sobre de tot.

En aquest vídeo pots veure el material general que és el mateix per a tots els camps. També hem creat una llista més detallada per a Pyrene Explorer que podreu descarregar a través de la web.

Leave a Reply