Skip to main content

Carret

Llums, micro i acció. Última nit i els números comencen a presentar-se. 2 Minairones ballen i canten “Noche ochentera”, han estat practicant al parc de Bellver. Uns aventurers surten a explicar acudits i a tocar la guitarra, avui tothom qui vulgui té el seu minut de glòria abans de l’últim ball. Sembla que fos ahir que arribàvem ben carregats i nerviosos al campament i avui no tenim cap ganes que això s’acabi.

Ahir els riders de Bike vam fer nit el refugi lliure de El Gònec, déu ni do quina suada de pujada! però avui la baixada ha valgut la pena. Quina sort de poder arribar ciclant a quasi a tot arreu. Vam ser els únics que no ens va enganxar el xàfec! I l’estona al pumptrack de Bellver avui ha estat diferent, hem fet una bona estona el hamster, haha.

Els jenets d’Equitació Perfeccionament hem baixat fins a Aransa i hem aprofitat tots els prats que hem pogut per galopar. Quina sort que finalment el cavall que coixejava ahir avui ja es trobava bé i ha pogut fer tota la ruta amb normalitat.

Els Minairons ens hem endisat a les profundiats de la terra, hem vist estalagmites i estalactites i hem escoltat amb molta atenció la història del Emili Reyes mentre jèiem a la cambra de la boca del lleó. Un bany a les basses de Gallissà ha anat perfecte per treure la calorada de sobre.

I els de Wild Adventure i Aventura Júnior hem passat el matí en remull pel barranc de la Vansa, ara un salt per aquí, ara un altre per allà. Ens ha xiflat això del barranquisme i malgrat les fortes pluges l’aigua estava ben clara i traquila. La passejada i gimkana per la Seu d’Urgell ens ha anat bé per fer una mica el guiri, hehe.

Però el show ha de continuar, ens queda l’última nit i pensem donar-ho tot , us ho assegurem.

 

Següent entrada

Deixa un missatge