TERMES I CONDICIONS

CAMPAMENTS I COLÒNIES PYRENE SL us presentem les Colònies d’Estiu Pyrene! Una proposta que va néixer l’any 2010 i que fusiona la filosofia dels camps de treball, l’educació no formal i les colònies d’estiu.

Proposem la corresponsabilitat dels participants en l’èxit del programa, combinant l’esforç, l’aprenentatge i la diversió. El nostre objectiu és proposar situacions que facilitin l’aprenentatge a través de l’experiència. Simulant un campus universitari, en un mateix espai i sota unes activitats comunes (àpats, jocs de nit, excursions…) els participants trien 1 camp d’entre 8 possibles.

1. Qui i On som?
CAMPAMENTS i COLÒNIES PYRENE SL som una entitat que estimem el Pirineu i el posem a l’abast de tothom. Organitzem activitats durant tot l’any, amb camp base a La Cerdanya. Inscrita al Cens Organitzadors Activitats Físicoesportives en el Medi Natural amb núm. C-562.
Les Colònies Estiu Pyrene les portem a terme un equip àmpliament experimentat de professionals de l’educació i el moviment i, alhora especialistes dels camps que realitzem.
El Campament Sostenible Pyrene està situat a la base de l’Estació d’Esquí i Muntanya de Lles. Ubicat a 1.956 metres d’alçada, enmig del bosc de pi negre de Lles, envoltats de llacs i cims de 3.000 metres. Comptem amb les instal·lacions de l’estació per al nostre ús. La Restaurant Refugi Cap del Rec, amb un ampli menjador per fer-hi els àpats en cas de pluja, una cuina professional, magatzems i wc’s. Tenim taules i bancs tocant al Restaurant, Refugi protegits del sol amb veles i il·luminades de nit. A 50 metres disposem de 5 tendes de 25 places cadascuna, on dormim en lliteres. Les tendes estan il·luminades amb energia solar. Hem construit 6 dutxes d’aigua calenta gràcies a plaques solars.
El campament té el perímetre protegit de vaques, cavalls o cabirols amb una tanca de fusta.

2. Quan comencem i acabem els torns?
Comencem els diumenges a les 18h i acabem els dissabtes a les 12h.

3. Com arribar-hi?

Som al Restaurant Refugi Cap del Rec, a la base de l’Estació d’Esquí i Muntanya de Lles, a 1.956m d’alçada, rodejat de boscos, llacs i cims de 3.000m. Seguiu aquest enllaç per veure el campament ubicat a Google Maps.

 Amb cotxe: per la N-260 des de La Seu d’Urgell o per l’E-9 des de Manresa (via Túnel del Cadí) per arribar a Martinet i aleshores direcció Lles de Cerdanya. Des d’Aransa, seguir les indicacions cap a l’Estació d’Esquí i Muntanya de Lles.

 Amb autocar: Alsina Graells, parada a Martinet.

 Amb tren: línia R3 de Barcelona a Puigcerdà (anirem a recollir a l’estació de Puigcerdà als nois/es que ho demanin, arribant entre les 14h i les 16:30h).

4. Equipament
(Recomanable portar-ho tot marcat amb el nom del participant)
• Motxilla petita de 15 a 25L (per dur les coses de cada dia).
• Roba: pantalons curts, samarretes, xandall llarg, impermeable, mudes i mitjons.
• Forro polar i anorac per les excursions a muntanya.
• Roba bany: banyador, xancletes, tovallola.
• Calçat esportiu i de muntanya, gorra pel sol i crema solar.
• Pijama, esterilla o aïllant i sac de dormir temperatura 0ºC.
• Lot o llanterna (recomanable tipus frontal).
• Necesser: pinta, raspall i pasta de dents, sabó de dutxa.
Recordeu COMPLETAR l’equipament amb el MATERIAL PERSONAL NECESSARI de cada camp. Els participants que es quedin a 2 camps o més tenen el servei de bugaderia gratuït.
NO ESTÀ PERMÈS PORTAR CONSOLES NI TABLETS.
NO ESTÀ PERMÈS L’ÚS DELS TELÈFONS MÒBILS ALS PARTICIPANTS, entenem que el portin al campament si arriben en tren, o avió, però un cop arribats al campament, es guardaran els mòbils a la oficina sota custodia dels monitors.

5. Trucades de pares i mares
Només estan permeses les trucades si et quedes a 2 camps, trucant el dissabte de 18h a 20h al telèfon +34 659 642 794 (Raül Cavaller). PER QUALSEVOL URGÈNCIA, o consulta que tingueu durant la setmana podeu contactar-hi les 24h.

6. Assegurances i Atenció Mèdica
CAMPAMENTS i COLÒNIES PYRENE SL disposa de l’assegurança d’accidents i l’assegurança de responsabilitat civil obligatòries. Podeu consultar i/o demanar la còpia de l’original a info@coloniesestiupyrene.com.
Al formulari d’inscripció us demanem acompanyar la inscripció amb 1 fotografia carnet + la targeta sanitària, podeu afegir-ho a la vostra àrea d’usuari la web www.coloniesestiupyrene.com o fer-ho arribar escanejat a info@coloniesestiupyrene.com.
Per a l’atenció sanitària comptem amb el Centre d’Atenció Primària a Puigcerdà i l’Hospital Comarcal de Puigcerdà (a 13,5 km).
D’acord amb el decret 225/96 de la Generalitat de Catalunya els responsables (director, professors i monitors) no administraran fàrmacs ni utilitzaran materials o mitjans sanitaris que suposin invasió dels teixits corporals. Així, no es subministrarà als participants cap mena de fàrmac sense el consentiment dels seus pares o tutors legals, i d’acord amb la seva prescripció mèdica, que haureu de fer-nos arribar amb la resta de documentació a l’adreça electrònica ja esmentada.
En cas que el participant tingui alguna lesió o discapacitat que l’impossibiliti practicar algun tipus d’activitat, serà la responsabilitat dels pares informar-ne als monitors.

7. Alimentació
Es faran els àpats al Restaurant Refugi Cap del Rec a Lles, amb cuina pròpia i cuiner professional sota l’organització del CAMPAMENTS i COLÒNIES PYRENE SL. La dieta és variada i equilibrada, distribuïda en esmorzar, dinar, berenar i sopar. Es té en compte el desgast energètic extra dels participants que suposen a la realització de la majoria de les activitats, així com les necessitats calòriques de cada edat. Es respectaran les dietes específiques relatives a al·lèrgies o intoleràncies alimentàries, així com les dietes especials per motius religiosos o ideològics. Els dinars o sopars que es realitzin fent excursions o activitats (pic-nic) compleixen amb les normatives relatives a la higiene i la seguretat alimentària.

8. Diners
Recomanem no portar més de 20€. No necessitaran els diners més que per comprar algun record (mel, formatge…) o samarretes, jerseis, gorres de les Colònies. En cas de pèrdua o substracció, CAMPAMENTS i COLÒNIES PYRENE SL no es fa responsable dels diners que portin els participants.

9. Desplaçaments interns
Els 8 camps es realitzen des del Campament Sostenible Pyrene, requerint per activitats especials el desplaçament amb vehicles de 9 places de CAMPAMENTS i COLÒNIES PYRENE SL, o bé amb serveis de taxi externs contractats per a tal efecte.

10. Normes de convivència
Per garantir el respecte als altres, a les instal·lacions i el material, així com pel correcte funcionament de les activitats els participants actuaran d’acord a les normes de convivència establertes per CAMPAMENTS i COLÒNIES PYRENE SL.

11. Cancel·lació o modificació de les activitats
CAMPAMENTS i COLÒNIES PYRENE SL es reserva el dret de cancel·lar o modificar qualsevol de les activitats descrites en els programes si les condicions meteorològiques, de condició física i/o l’actitud dels participants poden constituir un risc per a la seguretat dels mateixos participants o dels altres companys.

12. Devolucions
L’import total de la bestreta inclou 25€ per a despeses de gestió i bancàries que no serán reemborsables sota cap concepte.
La cancel·lació dels camps Beginner’s Horse Riding, Advanced Horse Riding i Pyrene Explorer suposarà la pèrdua total de l’import que s’hagi abonat.
Per a tots els altres camps, es retornarà la part restant de la bestreta i el segon pagament quan la petició de cancel·lació es faci fins a 15 dies abans de l’inici del camp sol·licitat.
Es retornarà l’import proporcional dels dies no realitzats de les colònies només quan CAMPAMENTS i COLÒNIES PYRENE SL no pugui prestar els serveis contractats. En cas d’abandonar el campament per voluntat pròpia o per conducta incívica CAMPAMENTS i COLÒNIES PYRENE SL no farà cap tipus de devolució.

13. Protecció de dades
D’acord amb la normativa vigent aplicable CAMPAMENTS i COLÒNIES PYRENE SL no utilitzarà les dades dels participants per altres serveis que no siguin la seva comunicació corporativa i/o l’anunci dels seus productes. Fent la inscripció doneu el permís explícit per la difusió de qualsevol de les imatges dels participants que es captin durant les Colònies d’Estiu Pyrene. Si no voleu que els vostres surtin a les imatges públiques feu-nos-ho saber a info@coloniesestiupyrene.com.