Skip to main content

Carret

Després de l’espectacular tormenta d’ahir, ha quedat un dia radiant. La rosada mulla el campament i descobreix les teranyines, queden plenes de gotetes d’aigua que sembla que hi facin equilibris.

Esmorzem amb l’escalfor del primer sol que agraïm moltíssim. Tenim un primer contacte amb el grup de Wild Adventure: han passat bona nit a 2.300 metres, les tendes Salewa van aguantar la tempesta sense complicacions. Però l’Àngels, la monitora, ha fet un mal pas i s’ha esguinçat el turmell… pobre! El grup baixa amb l’Stanley i l’Àngels intenta arribar al Refugi de Malniu com pot, sort que duia pals i els fa servir de crosses. 

Al campament, els petits Minairons construeixen una cabana a l’altre banda del Torrent de la Mata de l’ós. Baixa tan ple que estem pensant en fer-hi demà una baixada de raiers. I per la tarda monten a cavall, només els hi falta el barret per ser John Wayne!

Equitació Perfeccionament hem aprofitat el matí de sol i d’hora hem preparat cavalls per practicar diferents tipus de galop, arribant fins a Els Clots. Per la tarda els d’Equitació hem agafat els nostres cavalls i hem convidat als petits Minairons a conèixer els cavalls i fins i tot fer-hi un tomb. Ho hem passat genial.

Aventura Júnior hem pedalat fins al Refugi de la Feixa i després memorable baixada fins a Fontanera pel GR11. Ahir van pujar les vaques a la muntanya, deuen estar felices amb l’herba, està verdíssima. Eren totes més amunt de Roques Feres i les hem esquivat amb les bicis, quin soroll d’esquelles! 

Per la tarda ens ho hem passat teta amb l’escape room! 2 científics apareixen pel campament i demanen ajuda per trobar els elements necessaris per fer una fòrmula i elaborar un medicament que acabarà amb la pelintolitis arreu del món. Mentre els buscàvem ens han atacat 2 sicaris que ens han intentat prendre la fórmula… i res, després de 2 ensurts com un piano, trencar-nos el cap una bona estona i acabar tirant coets… ho hem aconseguit!

Wild Adventure hem descansat per la tarda, l’Àngels ha anat a l’Hospital de Puigcerdà i encara que no pot posar el peu a terra, sembla que no es greu i d’aquí a poc torna a estar donant guerra. 

Aquest matí hem estat fent uns vídeos amb dron als grups i hem parat un moment a Roques Feres. El paisatge és enorme… les muntanyes del Canigó, el Puigmal, la Tossa, el Cadí i la vall ceretana. I davant nostre el pla de Fontanera, amb el bosc immens de pi negre, el campament, la casa restaurant i les tendes. Tenim el món i tantes aventures per viure-hi. 

Deixa un missatge