Skip to main content

Carret

Tercer dia i anem llençats. Agafar ritme no és fàcil, i potser per això un cop arrenquem no hi ha qui ens pari.

Els petits Minairons hem descobert el Refugi de les Cases. L’excursió fins allà segueix el camí que a l’hivern es fa amb raquetes de neu. És una caminada agradable per bosc de pi negre de Fontanera. Ideal per caminar-hi avui amb la calor que ha fet. Anar o tornar són 4 km, suficients per arribar cansats a dinar. Per la tarda, hem construit cabanes al voltant del campament somiant que som pirates dels mars del sud.

Amb la Cadena de Favors els nois i noies d’Aventura Júnior estem fent els somnis d’en Francisco realitat. Baixem a peu des del campament fins a Guils, a trobar en Francisco qui ens espera amb aixades i rasclets per treballar l’hort. Hi ha una bona feinada a treure males herbes, plantar i adobar el rec. Tornem ortigats, amb durícies, plens de pols, amb el llom trinxat i amb molta gana per dinar. Per la tarda muntem a cavall pels voltants del campament, fent de ionbaines!

Les noies d’Equitació peus als estreps, atents al ritme, respirem i a galopar! Galopem pels boscos vigilant amb les branques, aprenent a colocar-nos quan surt el cavall, i fent curves al galop. Matí completíssim. I quan portem els cavalls al torrent a beure no parem de parlar amb les companyes, i rialles recordant els ensurts dalt del cavall, i ens pessiguem per saber si el que’m viscut era real o estàvem somiant.

Potser els nois de Bike som els que notem més aquesta calor. Avui obrint nous corriols per arribar fins al Malniu hem buscat la ombra però igualment ens ha caigut un petac de sol… quina suada! Somnis de grandesa pels nostres riders pedalant per entremig tarteres, sobre arrels, travessant torrents i perdent-nos seguint camins que a vegades no porten enlloc. Per sort ja ens comencem a conèixer i amb tant greix de cadena ja funcionem com a grup.

Wild Adventure hem fet Orientació en equips de 3. Ha anat genial per recuperar les cames dels esforços d’ahir. Un moment de pausa aban de dinar que ens permet conèixe’ns millor, fent el taller amb en Sam i la Mireia Somia despert on parlem de que ens agrada i que ens agradaria fer.

Hem perdut el contacte amb el nois i noies de Travessa 7×7. Han fet els cims de l’olla de Núria: el Puigmal, el Pic de Finestrelles, Pic d’Eina, Noufonts i Noucreus… més de 15 km caminant a més de 2.700m. Amb 5 cims a la butxaca tenen el somni de fer 7 cims en 7 dies a tocar. Si tot ha anat segons el previst estan dormint en tendes de campanya al peu del Bastiments i del Gra de Fajol, ja al Ripollès. Si demà decideixen fer alghun

Amb tot això, estem fent gràcies a la Irene, l’arbre dels somnis. 
Aquí uns quants del grup d’Aventura.

Bona nit….. i a somiar amb els angelets!

Deixa un missatge