Skip to main content

Carret

Que bé la pluja que va caure ahir! Es van registrar 56 litres per metre quadrat al Malniu, aquí, al costat del campament. Va ploure molt entre les 06am i les 08:30am… pluja ben caiguda, sense fer estaragalls. I també vam tenir trons dels bons… Uooops!
Després de tants dies de calor aquesta aigua és regalada. I va seguir plovent durant el dia, però no el suficient per acabar amb les nostres ganes de sortir, descobrir i conèixer!

Avui ens hem llevat amb cel ras. Sense núvols la nit ha sigut fresqueta, hem arribat als 7ºC 🙂
De seguida el sol ha anat eixugant i escalfant-nos… i a mig matí el dia ja era radiant.

Agraïts que el temps ens ho hagi posat fàcil avui, hem començat a caminar amb ganes de fer cim al Puigpedrós a 2.914m. Sortim d’hora resseguint el GR11, que passa pel mateix campament, i ens porta fins al Refugi de la Feixa, on fem parada per esmorzar. Des d’allí, deixem el sender de Gran Recorregut per caminar en direcció al llac de Malniu. Aquí el grup ja s’ha trencat, cadascú troba el seu ritme i els seus companys d’etapa. Els més petits de Minairons arribem fins aquí, i farem una volta circular ja pensant en retornar al campament. Els que segueixen amunt, s’enfilen des del llac directes per anar a buscar les molleres de Campcardós, que avui amb la pluja d’ahir, és fa difícil caminar sense mullar-nos les sabates. A aquesta gran esplanada, sovint hi trobes cavalls que pasten gairebé fins al cim. Des d’aquí les roques que s’amunteguen i formen el cim estan a tocar, però una mica punyetero, caminem caminem i sembla que el cim segueix al mateix lloc i que no hi arribem mai.

Aquest és un moment clau. Ja portem quasi 3 dies acollits a aquestes muntanyes. Hem anat guardant les expectatives, nervis, pors o desitjos que teníem a la nostra maleta, al costat de la roba que portem de més i ara sabem que no ens posarem.

Som conscients que segur al nostre llit haguéssim dormit millor aquestes 3 nits passades, que els nostres pares ens haguessin cuidat més, i que amb els nostres amics haguéssim… però hem sigut capaços de fer nous amics, pedalar sota la tormenta, esquivar trons enormes…
I ara sí, decidim que les sorpreses inesperades que estem vivint i que viurem els dies que ens queden són la millor aventura, un regal per creure que som viatge.

(Els nois i noies de Wild Adventure avui dormen al Refugi Folch i Girona a 2.380m. S’han banyat als llacs d’Engorgs… demà ells volen fer el Puigpedrós de matinada i segurament arribaran al campament per la cresta, ja al tard).

El final del dia us l’explicaran els vostres fills en arribar a casa. Alguns han fet cim al Puigpedrós, altres han tocat neu, uns s’han fet amics per sempre, altres han descobert on viu el picot…

One Comment

Leave a Reply