Skip to main content

Carret

Sí! aquí… a Aransa! al mig d’aquestes muntanyes enormes Pirineus.
Quines ganes de començar! …i quins nervis també. Final de curs, vacances, colònies… tenim aquella energia tan especial dels començaments.

Wild Adventure hem baixat amb la força de les coses que cauen, corriol avall en bicicleta de muntanya, des del campament a 1.900 metres fins al Molí del Salt. Quin soroll quan pica l’aigua a les roques! I hem fet el salt, caient a l’aigua i notant la força del riu. I hem seguit baixant, com els llamps, fins a Bellver passant per Prullans.

Aventura Júnior hem pujat amb la força de les coses que pugen, com els arbres fins dalt als Estanys de la Pera, i hem seguit pedalant fins al Refugi del Pradell.  Com volcans, sempre amunt i després trobant els camins més fàcils fins al camp base. 

Bike hem fet cursa d’orientació en bici, primer tast dels desnivells i trialeres, i és que només ens ho volem passar bé pedalant… ben boig no? Equitació Iniciació hem començat una aventura meravellosa. Ens hem conegut amb els cavalls… ensellem, muntem i fem el primer passeig pel bosc d’Aransa, màgic! I no hem parat de riure amb Minairons, quina energia tenim els més menuts del campament! Cursa d’Orientació per descobrir els voltants del campament, i aquí ens teniu, gaudint de la tarda al bosc.

Hem escollit estar aquí i aquí estem. El temps ens ho està posant fàcil, som a raser de les muntanyes encara, a veure que passarà demà i dimecres quan pugem a les crestes, a veure quina veritat hi ha aquí darrera.

Deixa un missatge