Skip to main content

Carret

1r dia superat! Amb alguna rascada al genoll, una picada d’aranya al braç i amb mil històries per explicar-vos ja. Ahir vam sopar sopa de galets i canelons, semblava ben bé un sopar de nadal, l’únic que no encaixa és la calor, déu ni do! Però ja ens va bé, millor la calor que el fred aquí dalt, tenim el riu i la bassa per refrescar-nos i els pins i avets ens fan una ombra espectacular per jugar i fer les activitat.

Aquest matí a les 6am ja ens desperten els ocells i la llum, no estem a costumats i encara estem molt descansats, segur que demà ja ens hauran de treure dels sacs els monitors. Els Minairons comencem a xerrar des de dins dels sacs, encara no sabem ben bé on estem, però ens agrada percebre l’aventura que ens espera. Avui ens toca cursa d’orientació i jocs a la Palanqueta.

Els de Wild Adventure sortim a les 9:30 del campament i hi arribem per sopar. Ni més ni menys que 30 km en bici per la muntanya. Però és que hem anat en bicicleta, hem caminat fins a la Cova d’Annas i hem fet espeleologia, no sabem si caminem o levitem, avui sí que dormirem plans.

I els d’Equitació Perfeccionament ja tenim compi d’aventures, primer, dia, primeres carícies i sembla que ens coneguem de tota la vida. Primer matí pels voltants del campament reconeixent l’entorn. A la tarda se’ns fa l’hora de sopar sense adonar-nos-en, anem al mirador del Plat de Llet on hi ha unes vistes espectaculars.

Els Cabirols d’Avetura Junior hem estat tot el dia pedalant, com puja aquí tot! Hem passat pel refugi de Prat Miró, Pollineres i fins el Refugi del Pradell, el millor la baixada fins el campament!!! Estem trinxats. Els Isards i els Óssos hem fet serveis a la Comunitat i hem muntat a cavall. Hem deixat ben maco el refugi de Pollineres, van començar la setmana passada a netejar-lo, però amb les parets amb guixades no ens acabava d’agradar, així que ens hem posat mans a l’obra i l’hem pintat per dins de dalt a baix, quin canvi! I és curiós com sovint donar és molt més gratificant que rebre, saber que la gent que hi passarà o hi dormirà el trobarà nèt ens omple per dins. No esperem res a canvi, ens ho hem passat bé i ens hem sentit super útils, potser a vegades només va d’això.

Bona nit, demà més.

One Comment

Leave a Reply