Skip to main content

Carret

Avui ens llevem ben d’hora, és d’aquells dies que gairebé despertem nosaltres als ocells. A les 7am ja ens calcem les botes de muntanya i omplim les cantimplores a la font. I és que avui el dia és dels complets. Tots junts sortint del campament i enfilem GR-11 amunt, sempre amunt, cap al cel, cadascú al seu pas i a la seva manera, els d’Equitació Perfeccionament a cavall, els Minairons tenim una mica de sort i ens pugen un trosset en furgoneta i els altres caminant, Bike Júnior necessitem un dia de descans a les cames i també enfilem pas a pas.

Arribem a la Feixa alhora que l’esmorzar, això de fer el primer àpat a un lloc diferent ens agrada, herba, rocs, cavalls i nosaltres.

Després de la pausa seguim amunt, la propera parada no la fem fins al Llac de Malniu. Una refrescadeta ens va de luxe abans de seguir pujant. I sense saber com anem caminant i anem pujant fins arribar a dalt, avui una bona colla hem fet cim!

La tornada és divertida també, a mitja baixada ens enxampa un bon petac d’aigua, els Minairons hem trobat una teulada on ens hem refugiat, tot i així hem arribat al campament una mica passats per aigua.

La dutxa d’aigua calenta no té preu avui! I al vespre relax, tots els camps cap a mirar una peli al menjador, les crispetes amaniran la nit. Als Minairons avui ens toca Taller d’ombres xineses.

I no ens oblidem dels de Travessa 7×7, el grup de 23 aventurers i aventureres avui fan nit al refugi guardat Coma de Vaca, hem tingut una bona tirada pujant al Pic de Bastiments (2.881m), poca cobertura per a tanta foto. A descansar… que demà seguim!

 

Següent entrada

Deixa un missatge