Skip to main content

Carret

Ara sí que sí, segon dia i sembla que portem una setmana al campament, ja sabem com funciona tot, sabem els horaris, quan parem i desparem taula, quan ens toca dutxa i com ens hem d’abrigar per no passar fred a la nit, les temperatures també han pujat i avui sopant ja semblava estiu de veritat, potser també és que ens estem acostumant una mica a tot.

Avui els de Bike han tingut excursió llarga, els hi han sortit més de 30 km i quasi 700 de desnivell, ho tenen tot controlat aquests riders, el GPS no falla, alguns l’han deixat encès durant la pujada al campament en furgoneta des de la vall, això és trampa! Que bé que els ha sentat el banyet al riu a Martinet a mitja tarda.

Els d’Aventura Júnior també han tingut una bona aventura! S’han passat el dia pedalant per la muntanya, han passat pel refugi del Pradell i han arribat fins a Pollineres. Durant el dia han anat fent proves amb la bicicleta, cursa de cargols, el quadrat, cap peu a terra… una bona manera de millorar l’equilibri i de passar-ho pipa entre boscos de pins i vistes infinites.

Els grans de Wild Adventure han tingut dia tranquil avui, molts encara es notaven les cames de la pedalada d’ahir. Matí de Cursa d’Orientació amb prova final, han fet el possible per evitar que l’ou es trenqués, però només alguns ho han aconseguit. I a la tarda Serveis a la Comunitat. Aquest vespre ja ho han deixat tot preparat pel trekking de demà, els espera una bona ruta fins al refugi lliure de Montmalús, no sabrem res d’ells fins dijous.

Els menuts dels Minairons els trobem per tot arreu, no paren! Han fet 1 milió de coses avui! S’han construit una cabana amb les seves pròpies mans, han fet un taller de samarretes i fins i tot han trobat tricòpters i sangoneres al riu, increïble! Quina aigua més pura que tenim aquí dalt, són enormes aquests macroinvertebrats! Ah! i han acabat el dia mirant una pel·lícula!

Els de l’Advanced Horse Riding Camp també déu ni do el que s’han mogut! quan menys t’ho esperes apareixen galopant pel mig del bosc. Al matí ruta a fins a Pollineres i a la tarda una altra ruta circular resseguint el GR-11. Mala sort que han arribat al campament i han vist que un dels cavalls s’ha fet una ferida a la cella, creiem que amb una branca, i necessita punts, demà al matí pujarà el Miquel des de Bellver a cosir-lo.

Us assegurem que estan tots i totes dormint plàcidament, ;-).

 

Següent entrada

Deixa un missatge