Skip to main content

Carret

Ahir la tarda no podia ser més clara. Cel blau i aire transparent per donar la benvinguda als 76 participants del primer torn de les Colònies Estiu Pyrene.

Quina alegria retrobar-nos amb bastants participants repetidors (alguns ja és el quart any!) i contents de saludar els que viuran per primera vegada la Cerdanya amb Pyrene.

Ens instal·lem a les tendes, comencem a trencar el gel i anem coneixent-nos. Comença a baixar el sol i baixa la temperatura ràpidament, a pels jerseys i els pantalons llargs!  Abans de sopar tenim feina però, endreçar les bicis els del Bike Camp by Orbea i els de l’Advanced Horse Riding Camp revisar el tancat dels cavalls i portar bales d’herba. Mentrestant alguns Minairons estan entretinguts intentant parar la corrent d’aigua del rec.

Després del primer sopar a Cap del Rec ens preparem per una Revetlla especial, on canviem els petards i les fogueres per una gymkana pel bosc de nit. Mira amunt, quantes estrelles!

A les 11pm tothom dins el sac i ja en silenci ens preparem per la primera nit al campament.
Ha sigut una nit freda… aquest matí sobre les taules de l’esmorzar havia gebrat. Per sort no fa vent i de seguida que surt el sol per darrera la Tossa d’Alp, a les 06:30am, ja comença a escalfar les tendes i el campament.

Avui dia complet.

  • Minairons han fet Cursa d’Orientació i jocs al rec.
  • Aventura Júnior i Bold Adventure per rotacions Serveis a la Comunitat, Cursa Orientació i Bicicleta de muntanya.
  • Wild Adventure Camp avui sortida en bici fins a Prullans, banyant-nos al Molí del Salt i acabant el dia fent la Cova d’Annes.
  • Advanced Horse Riding Camp preparar els cavalls, i primera sortida! coneixent-nos i fent-nos al lloc.
  • Bike Camp by Orbea pedalant fins als Estanys de la Pera, primera sortida, posta a punt de les cames i de les bicis.

Per la tarda s’ha ennuvolat una mica… esperem es quedin els núvols aquesta nit i tinguem una nit menys freda.

Primer dia superat! És el dia més llarg al campament! No perquè tingui la nit més curta o 26 hores, sino perquè els començaments no són fàcils, però estem molt contents: tenim un nou campament, nova ubicació, noves rutes, nous amics… i és que estem com un nen amb sabates noves!

2 Comments

Deixa un missatge