Skip to main content

Carret

Quina sort hem tingut aquesta tarda 😉  Ufff !

Les tempestes queien a tort i dret però increïblement s’ha obert una finestra sense núvols i hem tingut una tarda fantàstica al campament . Quina alegria poder veure’ns monitors, pares i nois i noies tranquil·lament.

El dia començava quan el vol UX6131 aterrava a Barcelona provinent de Palma de Mallorca i arribaven la Dahara i l’Ariadna que faran Equitació Iniciació. Quins nervis quan l’assistent de vol ens ha dit que no sabia on eren les maletes!  D’aquí a recollir l’Emile, en Pep, en Martí i la Margot. Hem vist patinadors dels WRG pels carrers de Barcelona. Ànims pels companys de la secció de Pyrene Inline! Gas!  I hem tingut bon viatge cap a Cerdanya, travessant tormentes pel Bages i el Berguedà, i també al creuar el túnel… Mentre conduíem vèiem cotxes amb bicis i motxilles… deuen també pujar a les Colònies? Big Bike o Wild Adventure?  La pujada a Fontanera és deliciosa (diu el Javi que en bici no tan com en cotxe!) i ara més amb les flors i aquest verd.

I a dalt ens hem trobat amb l’Aina, amb qui esquiem a l’hivern, les germanes Lara i Marta, quina alegria ja amb la cama a tope! i fent Aventura Jr! Súperbonanotícia!

Comencem el 4art torn de les Colònies Estiu Pyrene amb 133 participants, i aquesta setmana, amb tota la artilleria: Minairons, Aventura Júnior, Wild Adventure, Equitació, Big bike i Travessa 7×7.

Compromesos amb tots els reptes que tenim davant nostre aquesta setmana. També una mica nerviosos, com anirà la setmana? però sobretot contents de retrobar-nos amb vosaltres, amics!
Que tinguem una setmana plena d’aventures! Com diu l’Oriol, Go, Go, Go!

 

Següent entrada

One Comment

  • Raquel pimentel Peñaranda ha dit:

    Sólo 24horas de empezar la aventura y ya se le encuentra a faltar .
    Impaciente en poder ver alguna noticia ,foto !!!
    Un beso!!

Deixa un missatge