Skip to main content

Carret

Els d’Aventura Júnior i Wild Adventure han tingut un dia tranquilet, pel matí cursa d’orientació fins al refugi de la Feixa per desxifrar el codi i descobrir el gran enigma, a veure si l’endevineu! “Per davant sóc viu, per darrera sóc mort”  😉 . A la tarda han fet Serveis a la Comunitat, han reciclat els brics de llet utilitzats aquests dies per fer-los servir el dia del cinema, hi cabran força crispetes aquí dins!

50 Km pedalant es diuen ràpid… Dia complet per als de Bikepecker Camp. El Jordi, la Hannah i l’Arnau han guiat tota la troupe fins a l’altre costat de la vall, des dels 1900 metres d’alçada fins a la plana per després tornar a remuntar 800m de desnivell positiu. Tot ha anat sobre rodes, mai més ben dit, fins que a l’hora de dinar les vaques s’han vist molt encuriosides per les bicicletes…

“Today was a hard day, we went to La Molina. First of all we did a 10 Km downhill to Guils, after that we crossed the valley to Queixans. In Queixans we had a little snack to prepare the 7 Km uphill, the firsts power bar were prepared. After that we stoped in Pla de les Forques and we had lunch while we were getting attacked from the cows. Then we did a little downhill to La Molina were we stoped to get some energy with some coke in a bar. After that we did 1 hour of downhill to Alp and we crossed the valley to Saneja and as we were very tired the van rescued us.” – Unai Serra (13) i Pol Mulet (12) – Bikepecker Camp.

Als Minairons l’excursió fins al Refugi de les Cases els ha dut a trobar-se amb capgrossos, papallones, marietes, granotes… els caçapapallones i les lupes els han ajudat molt a observar-los detingudament, després els han tornat tots a casa seva sans i estalvis. Per la tarda han seguit fent de científics; unes floretes per aquí, aigua destil·lada per allà…  tot ben barrejat amb la super minipimer que els han deixat les cuineres els ha ajudat a fer uns magnífics sabons naturals. I a la nit cinema acompanyat d’unes bones crispetes, que ve que van els gots de brik reciclats!

 

 

Següent entrada

Deixa un missatge