Skip to main content

Carret

I és que avui serà un d’aquells  dies memorables que recordarem sempre, d’aquells dies que de tant en tant t’ofereix la muntanya i la companyia.

El grup d’Aventura Júnior hem tingut excursió en bicicleta, avui ja ens han hagut de llevar, ho confessem, ni la llum, ni els ocells ens han servit d’alarma. Cereals, pa amb embotit, sucs, fruita, iogurs i donuts, hem menjat tot el que hem volgut per esmorzar. Ens hem ajustat els cascs, els sillins i a pedalar! alguns hem fet un bon tros de pujada caminant, però tots hem arribat fins al refugi del Pradell a 8km de distància del campament.

Els genets i amazones d’Equitació Perfeccionament hem començat el matí ensellant els cavalls, netejant-los i mimant-los ben fort, encara ens estem coneixent, però sembla que ens estimem de tota la vida. Ens hem arribat fins al Refugi de Prat Miró on hem practicat això de fer equilibris dalt del cavall.

Els teenagers del Wild Adventure Camp (i les nostres hormones, ho confessem…) hem compensat el super dia d’ahir amb una jornada més tranquila pel campament, hem fet un raid d’aventura pel matí i a la tarda Serveis a la Comunitat on hem estat netejant i acondicionant un camí amb rasclets i pales. La Diamond ha acabat ensabonada a les dutxes i tot! quina paciència té aquesta gossa, haha.

Els Minairons hem estat el matí fent cabanes i recollint flors i plantes amb l’Eulàlia, l’ambientòloga de les colònies, per fer un herbari, tenim tota la col·lecció a sota de 4 caixes enormes premsant-se, a veure com ens queda. I a la tarda taller de samarretes, ens han quedat xulíssimes i serà un super bon record d’aquests dies.

Els riders del Bike Camp hem començat a pedalar i pedalar en direcció Andorra i el seu Pic Negre, es noten els quilòmetres a les cames, però les vistes des d’aquí dalt no tenen preu. Només ens creuem amb vaques i cavalls per aquí, un tràfic de luxe.

I a les 15h ha estat quan ha començat tot, del dia radiant i el sol espategant a la pluja implacable. Ens ha anat avisant, ara una estoneta d’aigua ara una estoneta de calma, fins que ha decidit arrancar amb ganes i fins i tot començar a caure pedra! En 15′ tots hem aconseguit arribar el campament quasi a la vegada, els de Bike derrapant, els d’Aventura frenant, els d’Equitació galopant i els de Wild corrent. Els Minairons els més precabuts de tots que ja estaven al campament a cobert. Però quina passada, semblava que ens haguéssim posat dins la dutxa vestits!!! Ha sigut bestial dèia l’Aran. Calats fins als calçotets hem enfilat directes a per una bona dutxa d’aigua calenta sota la pluja, èpic i segurament irrepetible. A canviar-se de roba i a berenar galetes amb Nutella o més ben dit Nutella amb galetes.

I a dormir que estem trinxats i demà pugem al Peirafita!!!! Bona nit famílies!

Següent entrada

Deixa un missatge