Skip to main content

Carret

Ja som a divendres! La setmana ens ha passat volant. I per acomiadar-nos d’aquestes valls regal: avui hem tingut el dia més radiant de tota la setmana.

Wild Adventure i Aventura Júnior hem saltat per les roques i l’aigua al Barranc de la Vansa. Ahir l’Oriol de l’equip de monitors hi va anar a fer reconeixement del riu, comprovar les fondàries de les basses on saltem i treure alguns troncs; i ja ens va avisar que baixava l’aigua ideal per passar-s’ho pipa. I tenia raó, el riu va prou valent per no patir per les roques i prou amable per no haver de lluitar massa contra la corrent. Ho hem passat genial. Estones juguem amb la corrent i les roques com si fossin tobogans, després et toca nedar passant gorgs profunds i altres moments saltem com si fóssim l’aigua de les cascades. És preciós els contrast de colors: el turquesa que fan les aigües del riu, el blanc de les roques calcàrees, el verd intens de les fulles dels arbres i el blau del cel com avui hem tingut.

A Equitació hem fet la darrera sortida amb els nostres nous amics cavalls. I com veureu a les fotos i clips que hi ha a Flickr hem ajudat a que altres nois i noies del campament tinguessin l’experiència de pujar-se a dalt d’un cavall. Aquí ens veureu fent de guies!

Els ciclistes del campament avui també últim dia donant pedals. Som una bon pelotón tan gran que quan rodem junts semblem el Tour! Descens fins al Salt del Molí a la Vall de la Llosa i tornada pedalant fins al campament.

 

 

I Minairons avui han fet un viatge al centre de la Terra visitant la Cova d’Annes a Prullans. La cova té un recorregut de 360 metres amb amplies galeries i sales. Anem amb les boques obertes, fent ohhhhs i tocant als companys dient mira mira! A la cova hi ha estalactites, estalagmites, banderes, pous… és espectacular. Després de la cova, bany al Segre i visita a les Basses de Gallissà i al casc antic de Bellver de Cerdanya.

 

 

Per celebrar el final del camp, hem sopat especial: hamburgueses de Cal Queta de Mosoll, Talent Show, ball i festa.
Agraïts a aquestes muntanyes la setmana tan especial que hem tingut. Regal de guardar!

Següent entrada

Deixa un missatge