Skip to main content

Carret

Les noies i nois de Travessa 7×7 han arribat sans i estalvis aquesta tarda al Refugi de Coma de Vaca. Han esquivat la tormenta, i han sopat calent aquesta nit. Ahir van sortir d’hora des d’Eina, a la falda del Puigmal, a la Cerdanya francesa, i quan saltaven la carena cap al Ripollès per la tarda, els va agafar una bona calamarsada… canvi de plans i van baixar a dormir a Núria.  Per fi tormentes! Aquesta nit dormen a l’amable Pla de les Eugues, on es troben els rius Freser i de la Vaca, al cor del Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser, a 2.000 metres d’alçada. Tenen previst arribar demà a la tarda a Ribes de Freser i agafar el tren per tornar a la Cerdanya i fer nit al campament. Els esperem amb ganes, ja ens explicaran com els ha anat pel camí dels Enginyers i si han vist algun llop. 

Aquí al campament el dia ha anat sobre rodes, amb pinzells i serres i a 4 potes. Seguim sense pluja encara. És curiós com al final del dia d’avui, dimarts, el 2on dia de les colònies, els 150 que convivim ja ens movem en sincronia: ens hem fet al lloc, als nous companys, als horaris, a les normes, al menjar, als banys a 2300 metres, al muuuuuu de les vaques i a estar lluny dels pares (esperem que esteu tots bé pares i mares).

O potser és la dolça ninfa Pyrene que passa pel campament a final del dia i ens toca un per un, per donar-nos la màgia necessària i fer que tot encaixi.

 

 

Leave a Reply