Skip to main content

Carret

Comencem els torns ben d’hora els diumenges a l’aeroport de Barcelona. Avui arriben participants de les Illes Balears, de Londres i d’Amsterdam. També arriba una participant al Bike Camp a l’Estació de Sants. Cada cop vénen a les Colònies Estiu Pyrene nois i noies de més lluny, estem contents ja que estem barrejant més maneres de parlar i de fer diferents.

L’avió d’Amsterdam es cancel·la per motius tècnics, i per sort els 2 nois que vénen a Bike i Wild Adventure els podem reubicar per 2 hores més tard aterrant a Girona-Costa Brava. Comencem el dia amb petites aventures!

Sembla que tindrem una setmana de calor d’estiu. Ni tormentes a la vista, ni vent… anticicló de plena canícula.

Aquest torn som 140 participants en 6 camps diferents:
Travessa Júnior som 20 nois i noies.
Big Bike som 21 noies i nois.
Wild Adventure som 26 participants.
Aventura Júnior som 44 nois i noies, separats en tres grups Óssos, Cabirols i Isards.
Equitació Iniciació som com cada setmana 13 genets i amazones.
i… Minairons som un grup de 16 nens i nenes.

Després de la petita presentació de les 6pm comencem el 4art torn, amb ganes de descobrir el Pirineu, la Cerdanya i fer-ho fent nous amics.
Sopa de galets i canelons per sopar.

Avui comencem amb sol radiant. Després d’esmorzar cadascú se’n va amb els seus instructors i grup. Travessa 7×7 marxen cap a Andorra, pujant al Peirafita i arribant al Refugi de Claror. Ja no els veurem fins dimecres a la tarda. Que tingueu sort. Preparem bicis per les primeres pedalades, preparem els cavalls per la primera sortida, Wild marxem en bici fins a Prullans per anar de fer la Cova d’Annes. Aventura Júnior per rotacions comencem amb Orientació, Mountain Bike i Equitació a Prullans. I Minairons fem Cursa Orientació i descoberta dels voltants.
Mica en mica, primera presa de contacte. 3, 2, 1… Posem el 4rt torn en marxa!

Deixa un missatge