Skip to main content

Carret

Segueixen arribant novetats per aquest estiu 2023. Estem molt contents d’anunciar que hem arribat a un acord amb la marca de bicis Orbea perquè apadrini el Bike Camp de les Colònies Estiu Pyrene, convertint-se així en el Pyrene Bike Camp by Orbea. Al camp de sempre li sumem el segell de qualitat i l’expertesa pròpia de la marca Orbea: un camp 100% enfocat als amants de la bicicleta perquè descobreixis el Pirineu sobre les dues rodes i mentre parles anglès amb monitors i voluntaris vinguts d’Estats Units i Anglaterra.

Per celebrar-ho, hem afegit un lloguer exclusiu pels bike campers de dues bicicletes Orbea Occam H30 noves. Es tracta de dues bicicletes de Trail que es poden utilitzar en una gran varietat de terrenys. Consten de doble suspensió amb 150mm de recorregut,  rodes de 29’’ amb sistema tubeless i seient amb tija telescòpica Dropper. Ideals per gaudir al màxim dels corriols que ens ofereix la vall de Cerdanya. Estan disponibles una talla S i una M. Reserva la teva bici i treu tot el suc al Bike Camp.

Si no pots desenganxar els teus peus del pedals, el Pyrene Bike Camp by Orbea està fet per tu: recorrerem multitud de trialeres de la zona, pedalarem fins a llacs d’alta muntanya on poder refrescar-nos en els dies de calor, i creuarem cap a Andorra, aprendrem el funcionament de la nostra bici i com reparar-la en el taller de mecànica i no baixarem del seient ni quan es faci fosc per fer un petit recorregut a la llum dels estels.

One Comment

  • Jonathan Appino says:

    Can’t wait to read the Blog for the trip this year! I know Hayes is very excited about the biking and trip …. cheers!

Leave a Reply