Skip to main content

Carret

Quants de vosaltres heu dormit en un llitera dins d’una tenda? quants us heu dutxat al mig de bosc amb aigua calenta? Segur que tots recordem amb especial nostàlgia i romanticisme aquelles colònies o campaments on vam viure per primera vegada alguna situació o moment.  Aquí dalt vivim moltes primeres vegades i, amb ulls d’adult, a vegades no som conscients de l’impacte que causem en aquests petits grans exploradors i exploradores. Ens sap greu mames i papes, però alguns d’aquests moments només els podreu veure en  fotos… 😉

Avui per a alguns i algunes ha estat la primera vegada de muntar a cavall i mira que n’hem vist! però muntar-lo i guiar-lo ja és una altra història, és veu tant lluny el terra des d’aquí d’alt. Els Cabirols d’Aventura Junior hem passat la tarda a la hípica de Prullans.

Per a uns altres avui ha estat el primer dia en agafar una serra, però era necessari si volíem construir-nos una cabana, ha estat tot un repte arquitectònic, físic i de destresa per als Minairons. I després dutxa a l’aire lliure! us heu dutxat mai contemplant els núvols? els ocells curiosos s’han fet un tip de riure ;-).

Els de Wild Adventure hem fet cursa d’orientació i Community Services i hem acabat el dia planificant el trekking de demà dimecres i dijous. Hem agafat mapes  i hem decidit quina serà la nostra ruta per arribar al refugi de Claror. També hem decidit què ens endurem a la motxilla i com ens distribuirem el menjar, tota una aventura i repte això de passar dos dies per la muntanya en autosuficiència.

Als d’Equitació Perfeccionament avui ens ha tocat fer els lavabos, confesem que no ho havíem fet mai abans. No costa tant i ens ho hem agafat amb humor, ara, la propera vegada procurarem no embrutar-los tant.

 

Leave a Reply