Skip to main content

Carret

Ahir diumenge arribàvem al campament ben nerviosos, tant petits com grans, reconeguem-ho, l’edat no importa. Per alguns és la primera vegada fora de casa, per altres la primera vegada sols, i s’ha de ser ben valent per venir sol la primera vegada!! I els més menuts acostumem a ser els més valents de tots, els mals de panxa dels dilluns son habituals, els nervis, la primera nit que sempre costa… aquí fa més fred que a casa, a la lliteria no hi estem acostumats i avui la lluna fa tanta llum que sembla que tinguem un fanal encès dins la tenda. He dormit fatal! diu l’Aniol. Jo m’he llevat a les 3:30am i a les 6am! diu en Biel. Però la nit acaba passant i els ocells posen play al dia, els esquellots de les vaques fan la resta de la feina i ens acabem llevant a les 6:30.

Esmorzem llet amb cereals, Nesquik, pa amb embotit, el suc de poma està brutal! I enfilem cap a les tendes, motxilla, aigua i crema solar sobretot que avui el sol pica! Als Cabirols d’Aventura ens toca dia de bici, baixem sillins, ajustem cascs i fem unes voltes pel prat per practicar. Ull amb la tifa de vaca! Ai la pedra! Si no canvio de marxa no avançaré gaire…però poc a poc comencem a agafar-li el truquillo i enfilem pista amunt, direcció el Refugi del Pradell, tenim una bona tirada fins allà.

El grup d’Isards i Óssos d’Aventura hem passat el dia més a prop del campament, pel matí cursa d’orientació per conèixer la zona i per la tarda uns hem baixat a la hípica a muntar cavall i els altres hem fet serveis a la comunitat, hem baixat a Aransa just quan començava un xàfec improvitzat, tempestes d’estiu en diuen, aventures en diem nosaltres! Hem estat desbrossant un camí que surt del poble. Serres per aquí, tisores de podar per allà i com qui no vol la cosa ens ha passat la tarda volant i ho hem deixat tot ben net de plantes i arbusts.

Els de Wild Adventure dormirem plans avui, us ho assegurem. Hem començat a pedalar des del campament i hem passat pel Refugi de Prat Miró, el de Pollineres i el del Pradell. El Molí del Salt ha sigut la nostra piscina particular aquest migdia, quin paradís de lloc quan fa tanta calor… però la pluja també ens ha enganxat i hem acabat xafant bassals sense miraments. La cova d’Annas ha estat el tresor final d’aquest primer dia completíssim. Estem trinxats, sopar, dutxa sota la llum de la lluna i a dormir.

Els Minairons hem passat el matí al riu fent d’enginyers i construïnt ponts, i a la tarda quan s’ha posat a ploure, hem estat jugant sota la carpa i hem fet un taller de cuina-art, és més divertit jugar amb el menjar que menjar-se’l… ho reconeixem… Els genets i amazones d’Equitació Perfeccionament hem conegut els nostres nous companys de viatge, cadascú ja ha trobat parella i ens dedicarem l’un a l’altre tota la setmana, quin luxe poder compartir la setmana al mig de la muntanya amb aquests fantàstics animals. Amb les vaques hem comprovat que es respecten 😉

I no ens oblidem dels de Gran Travessa 7×7, ahir al vespre vam estar preparant el material necessari i tot el menjar que ens enduríem aquest matí. Camina que caminaràs i ja hem creuat a Andorra, dormirem al refugi de Claror avui, hi ha espai per a tots, esperem poder anar tenint cobertura i poder enviar alguna notícia i algunes fotos de tant en tant, però com tots sabem, no news, good news!

Bona nit!!!

One Comment

  • Ismael Carrasco says:

    Hola bones
    M’ agradaria sapiguer com està Lorenzo . Segur que som com la majoria dels pares però ja estem molt neguitosos sense veure-li l’ expressió , ell que es tant expressiu i tant persona. que gaudiu molt de la natura si us plau!!

Leave a Reply