Skip to main content

Carret

Ja fa 5 anys, el 2011, vàrem engegar els Premis Esforç. Volíem omplir el buit en el reconeixement de l’esforç acadèmic dels alumnes (més enllà de l’educació universitària), i incidir en un moment crucial de la configuració de la personalitat (entre els 13 i 16 anys) i alhora aportar propostes en el moment potser més crític del procés educatiu (1er i 2on E.S.O).

Durant les 2 primeres edicions dels Premis Esforç vàrem aconseguir el finançament de famílies de la Cerdanya que es van volcar en el projecte, fent-lo realitat i becant a 30 joves.

Després de 3 anys, els nostres amics de El Despertador ens van proposar un nou repte ple d’esperança i il·lusió: augmentar els beneficiaris dels Premis i aconseguir que 40 joves visquéssin una experiència única a la Cerdanya.

Per aconseguir-ho, es necessitaven 1.800€ per produir 1.000 còpies del CD Despertant una il·lusió amb músiques cedides per Sandra Rehder, Euclydes Mattos, Martí, Jorcx, Xevi Compte, Vic&Monik, Xavi Alías, Marujita, Mazzías, Cesk Freixas, Eva Fernández, Joan Chamorro, Andrea Motis i la Sant Andreu Jazz Band.

A través de la plataforma Verkami en 2 mesos l’objectiu es va aconseguir gràcies a 92 mecenes, 2.060€… 1.000 còpies! Els CD’s es varen vendre recaptant els fons necessaris per finançar les beques. La Fundació Adsis va ser receptora dels Premis Esforç i varen participar a les Colònies Estiu Pyrene 2014 nois i noies de Barcelona.

L’any passat els Premis varen perdre embranzida ja que no vàrem aconseguir el mateix finançament que en les anteriors edicions. Però els Premis Esforç són vius i per aquest estiu 2016 volem tornar a arribar a 15 beneficiaris.

Fem-ho possible amb la suma de tots!

Pels teus fills les colònies són inoblidables. Dóna 10€ i ajudaràs a despertar la il·lusió de 15 joves més… fes-te amb el CD!

Deixa un missatge