Skip to main content

Carret

Per primer cop col·laborem amb la iniciativa Next 3motional mobile Education – N3mE (www.n3me.com) en el desenvolupament d’una activitat sobre les competències emocionals dels nois i noies. Per a aquesta activitat necessitem de la col·laboració de vosaltres, els pares.

En aquesta activitat participareu, juntament amb els vostres fills i els monitors, en la millora de les competències emocionals dels vostres fills. Començarem l’activitat responent a uns qüestionaris abans de les colònies. En concret, és necessari que us doneu d’alta a www.n3me/login/ com a pares i convideu els vostres fills a participar a la web.

Un cop us hagueu registrat, podeu completar 10 preguntes sobre les competències emocionals del vostre fill. Ells faran el mateix i durant les colònies els monitors també ho faran.

Amb els resultats obtinguts i mentrestant durin les colònies, es realitzarà una activitat específica sobre el desenvolupament de competències emocionals relativa a un àrea que N3mE detecti com a susceptible de millora.

Després de les colònies, rebreu 10 noves preguntes a respondre per a avaluar l’eficàcia d’aquesta activitat.

La mecànica és molt senzilla i ajuda a desenvolupar competències com l’assertivitat, el coneixement de les emocions, la col·laboració en equip, …

A l’actualitat el sistema limita l’ús a només un pare per noi, pel que recomanem als pares respondre conjuntament les 10 preguntes.

Si us sorgeix qualsevol dubte sobre els objectius de l’activitat o de l’ús de la web podeu contactar amb nosaltres via mail a info@n3me.com o via twitter a @infoN3mE on us atendran.

La vostra participació només requereix 5 minuts, podeu començar ja a www.n3me.com/login/

Gràcies!

P.S. si no voleu que els vostres fills hi participin ens ho feu saber a info@clubpyrene.com


n3me

Leave a Reply