Skip to main content

Carret

I quan sembla que ja no podem anar més enllà, quan ens pensem que ja estem al final de tot de la carretera i al final de tot del camí, allà on hi ha un petit refugi i un campament amb unes dutxes solars, un tancat de cavalls i un torrent, resulta que l’ànima ens empeny a seguir, no en tenim prou amb tot això, la set d’aventura ens porta a alguns a passar una nit al refugi de Claror a Andorra, sí sí, amb el grup de Wild Adventure hem arribat a Andorra! El grup de Menorca estem al·lucinant, això de caminar i caminar travessant cims, llacs i boscos i no arribar mai al mar se’ns fa estrany.

Les amazones i genets del Beginner’s Horse Riding Camp ahir al vespre vam agafar tendes petites i ens vam instal·lar a uns super xalets al costat del Refugi del Pradell, encara més amunt i més lluny del campament, ni el millor hotel de 5 estrelles té aquestes vistes i aquesta posta de sol.

La resta de camps aquest matí l’hem passat fent una Spartan Race pels voltants del campament, hem hagut de creuar basses amb planxes de surf, saltar rodes i obstacles i superar proves, el mateix que fan els macroinvertebrats i els escolítids que trobem a la natura. Ells sí que han de superar obstacles per sobreviure, i malgrat que no els veiem a simple vista hi són. El Noi de Bosc ens n’ha explicat tots els secrets sobre aquests curiosos escarabats que fan dibuixos a la fusta i aquests petits éssers que ens demostren que l’aigua d’aquí és la més pura que segurament tocarem mai, sort de les lupes! Mentrestant la resta de grups d’Aventura Júnior, Bold Adventure i els Minairons ho hem estat aprenent tot sobre els cavalls, no sabíem que es guiaven tant pels batecs del cor, i hem muntat a pèl!

Avui a dormir aviat que demà és l’últim dia! Barranc, Trekkings fluvials, Coves i Cavall, Cavall i més Cavall. Bona nit, famílies! Tenim ganes de veure-us i d’explicar-vos mil històries!

Leave a Reply