Skip to main content

Carret

Ja estem a la recta final, que ràpid que passa el temps! si sembla que fos ahir que arribàvem carregant les maletes i arrossegant les bicis. Sembla que fos ahir que passàvem fred a la nit i trobàvem a faltar una mica els de casa. I poc a poc ens hem anat acostumant a tot, a rentar-nos les dents a la font, ha dinar descalços sobre l’herba de la gran carpa i a veure vaques i cavalls per tot arreu. I és quan te’n adones, si frenes una mica i escoltes ben endins, que no ens calen gaires coses aquí dalt per està bé amb nosaltres mateixos i amb els companys. Que quina millor alarma que la dels ocells dient bon dia o quina millor catifa que la de l’herba del campament. I el fet d’estar més en contacte amb la natura t’adones i aprens més de moltes coses. Que si no fa sol, la dutxa està congelada, que si plou a bots i a barrals l’aigua de la font surt terrosa, o que si gebre al vespre al matí podem fer boles de neu. Tot passa per un motiu i a vegades poc hi podem fer, més que esperar a que tot torni a començar de nou.

Demà últim dia i per a molts el més esperat, dia del barranc, trekking fluvial i Salt del Molí, demà sí que va d’aigua! I al vespre Talent Show i Festa!

Bona nit famílies, per aquí ja estem tots ben calentons i dins dels sacs fa estona, la sopa de fideus i la pizza estaven boníssimes! Gràcies Jordi!

 

 

Deixa un missatge