Skip to main content

Carret

Aquest estiu, potser per pura casualitat, és l’estiu que més participants han tingut caigudes, torçades de peu, braços trencats. Potser és que després d’aquest any,  anem accelerats o insegurs o ves a saber… i pam! caiem més que mai. Com si ens perseguissin, potser tenim la sensació de que enlloc estem segurs i que qualsevol persona és un delator/positiu. Quin malestar general. 

Hem començat el 3er torn amb les ganes i pors dels inicis de colònies. Seguim fent tests antigens a tots els participants i monitors/cuiners. Gràcies a la col·laboració de tots per seguir les instruccions de la infermera.  2 positius dels 170 tests que són un gerro d’aigua freda per al que li toca… quina pena… us trobem a faltar!

Pel campament passa la ruta dels Estanys Amagats i la Ruta 7 de Perseguits i Salvats. Bon moment per recordar les persones perseguides durant la 2a Guerra Mundial, que van aprofitar les muntanyes per posar-ho difícil als perseguidors i intentar salvar-se. 

I la tarda passa tranquil·la, sopem i ja som la majoria a les tendes quan per l’oest, venint des d’Andorra i La Seu, d’una manera imparable entra un vent descontrolat, aigua, llamps i trons. 30 minuts, potser 45. Suficients per veure la força de la natura. Salvats. Quina sort, contents veiem que sí, que semblava que la tormenta ens perseguia, però les tendes i l’ajuda dels companys ens han salvat.

Aquest matí hem vist els estralls que va fer la tormenta: branques trencades i arbres caiguts. Hem estat sense electricitat tota la nit.

I hem començat les activitats més tranquil·lament, veient-nos sans i estalvis després de la tormenta era suficient. Amb calma, hem seguit els nostres plans: Travessa 7×7 han sortit direcció cap al Perafita i Pic Negre per fer nit al Refugi Claror a 2.300m.

Equitació Perfeccionament hem anat a buscar els cavalls al camp d’abaix i hem fet la primera galopada. Aventura Júnior amb les bicis fins a Pradell, i Wild Adventure al Salt del Molí i Prullans. Minairons avui reconeixem els voltants. 

Perseguits per la pandèmia i la meteo, que no ens ho posen fàcil. Fem memòria i imaginem quan més difícil ho van tenir els que van fugir de l’odi d’alguns.  Per sort… salvats! 

 

Següent entrada

One Comment

  • Montserrat FERRARO FRAGO ha dit:

    Bona ruta i molta força per a tothom participants i monitors. Endevant esperem el relat mágic de les vostres aventures ( Montserrat Ferraro (mare de Xenia Torrens Ferraro -Travesa 7×7-)

Deixa un missatge