Skip to main content

Carret

Hem començat amb molt bon peu el cinquè i darrer torn de les Colònies Estiu Pyrene.
Arribaven nois de Mallorca i Eivissa a l’aeroport de BCN, altres veníen de València, Madrid i fins i tot Escòcia, i també un grupet de ben a prop, d’aquí mateix de Cerdanya.
Un cop feta la presentació i comiat amb pares i germans… comença l’aventura i, passem mica en mica a conèixer els voltants del campament, les tendes, dutxes i altres espais. I també el grup i els nous comanys presentant els 4 camps que tenim aquest darrer torn i començant a conèixen’s. Cap a les 20h, ja amb la feina feta, es va apropar una bona tempesta amb llamps, trons i pedra! Per sort ja teníem la taula parada a dins i comencàvem a sopar. Va baixar la temperatura en un moment… i va parar de ploure just per poder fer el joc de nit, això sí… ben tapats!

Després d’una nit tranquil·la aquest matí ens han despertat les esquelles de les vaques… s’han apropat tant a nosaltres que semblava que eren dins del tancat del campament. Que xafarderes són 😉

A les 07h el grup de Travessa 7×7 començàvem a esmorzar. A les 08h hem sortit amb transport cap a Eyne des d’on hem començat la primera part de la ruta. Avui hem pujat a la Torre d’Eina a 2.832m, Pic d’Eina i Nou Fonts 2.861m. Des d’aquí caminem fins a la cabana de pastor que hi ha al peu del Nou Creus on fem nit. Demà intentarem arribar a La Fossa del Gegant, al Pic de l’Infern per anar a sopar i dormir calent al Refugi Coma de Vaca.

Wild Adventure hem començat valents… en bici des del campament fins a la plana… quina baixada!!! hem arribat pedalant fins a la Hípica de Prats per muntar a cavall. Quina canya travessar el Segre a cavall!! Semblavem cowboys! 
Hem seguit el riu en bici pel camí de Sant Jaume fins a Bellver de Cerdanya, i des d’aquí, amunt a peu per trobar la Cova d’Annes i endinsar-nos a les entranyes de la terra.. que fresquet s’està a dins!

Aventura Júnior hem començat fent la Cursa d’Orientació que tenim muntada al voltant del campament. I per la tarda un dels plats forts de les colònies: els serveis a la comunitat. Avui hem endreçat tota la zona dels cavalls a prop de la Mata de l’Ós. És una passada sumar forces per millorar l’entorn del campament o ajudar als veïns de Guils de Cerdanya. Durant aquest juliol hem pintat els bancs, el tobogan, netejat el torrent, recollit plàstics i brossa dels voltants, regat els arbres del bosc replantat de Peransau… bona feina!

I el grup de 7 nens i nenes de Minairons… amb molta empenta hem fet el Circuit d’Orientació pel matí. Taller de sabó al migdia i al riu per la tarda. I hem acabat perseguint granotes!

Següent entrada

2 Comments

Deixa un missatge