Skip to main content

Carret

Divendres al remull. El grup d’Aventura Junior i Wild Adventure han anat a la Seu d’Urgell. Les fredes aigües del barranc de la Vansa s’han convertit en la millor companyia del dia. Tobogans, salts, capbussades, esquitxades i rialles. Tots ben remullats han sabut des del primer moment que avui seria el millor dia de la setmana.

Els Minairons també han estat mooolt ben acompanyats, els peluts i divertits animals del Parc Animalier els han estat observant tot el matí a veure si els hi queia alguna cosa de menjar… Han tingut sort, l’herba verda i tendra del davant del tancat de les daines ha estat devorada en qüestió de segons. Marmotes, izards, guineus, óssos… fins i tot l’esmunyadís linx s’ha deixat entreveure per uns segons, quina sort! La tarda l’han passat al Segre, banyant-se al solet i menjant gelat sota l’ombra dels arbres de rivera, quin luxe!

D’acord…. els d’equitació no s’han remullat… però han tingut una experiència innoblidable també. Han muntat a pèl! Sense selles! És increible notar el moviment dels músculs dels cavalls, quina sensació, quina conexió!

Pares, avis, tiets.. ho sentim, però creiem que ens quedem una setmaneta més 😉

Següent entrada

Deixa un missatge