Skip to main content

Carret

Comencem un nou viatge. L’esperàvem amb tantes ganes aquest estiu… Tant petits com adults, per a molts és l’estiu més esperat de tots, sense importar l’edat. Tant i fa que avui hagi estat un dia emboirat, tant i fa que haguem vingut sols de Colònies, aquest estiu més que mai el pensem gaudir al màxim i ho hem demostrat des del primer moment.

Els menuts del campament han començat el dia explorant els voltants del refugi El Fornell fent una cursa d’orientació i han acabat jugant amb el paracaigudes gegant al super camp que tenim just al davant. Ens falten cames per córrer tot el que volem córrer i aire per riure tot el que volem riure.

Els valents d’Aventura Júnior han estat toooot el dia pedalant, sí que puja tot aquí dalt la muntanya! Però repte superat! Hem aconseguit arribar fins al mirador del Pla de la Llet per dinar, des d’aquí dalt hi ha unes vistes impressionants, però la baixada entre el bosc fins al campament ha estat el millor del dia. Avui dormirem plans segur!

3 monitors van una mica justos per controlar les hormones dels 22 participants de Wild Adventure 🤣… Avui dia tranquil pel campament, cursa d’orientació amb enigma i prova final i serveis a la comunitat. Han deixat la cabana del pastor neta com una patena, alguna picada d’ortiga sí que s’han endut per això…

I avui el mèrit se l’enduen els del Bike Camp, més de 30 km pels boscos d’Aransa! S’han arribat a Lles i a l’Estació d’Esquí Nòrdic de Lles, fins a Cap del Rec, quina pujada!!! El pitjor ha estat arribar a l’esperada font i comprovar que no hi rajava aigua. Però potser va una mica d’això aquests mesos… de pedalar, obrir camí i seguir pedalant fins a trobar l’esparada font, encara que potser no sigui en el primer poble que creuem.

Bona nit família! Demà molt més!

2 Comments

 • Mònica Nin Díaz says:

  Felicitats a totes i tots! Tant pels que participen, com pels que organitzen.
  Enguany us hem conegut i per primer cop l’Ada hi és amb vosaltres. I amb aquestes fotos som més que conscients que està vivint una gran aventura.
  He de dir-vos que ens ha encantat veure el servei a la comunitat que ha realitzat el camp de Wild Adventure! Quina manera més real de fer un activitat col·laborativa d’equip per intergrar.la a la comunitat i dotar-la de sentit. Felicitats Pyrene!
  Per cert! També felicitar-vos, per la qualitat de les fotos. No només de mida, sinó també per l’estètica. I a més l’entorn us acompanya!
  Gaudiu família Pyrene!

 • Gràcies per les teves paraules. Ens donen ales! Hem tingut pluja aquest matí, ara s’ha obert el dia i tenim un sol radiant. Fins ben aviat 🙂

Leave a Reply