Skip to main content

Carret

Queden pocs dies per viure una nova edició de les Colònies Estiu Pyrene, en la qual seguim treballant amb el mateix ànim i il·lusió de sempre. Aquest estiu porta algunes novetats que volem compartir amb tu:

Gràcies a la retroexcavadora que ha pujat aquesta primavera al campament, hem pogut treure les soques que quedaven a la zona de tendes després de la neteja de l’any passat. S’han tapat els forats i hem replantat l’herba.

A més a més, comptem amb una nova carpa de 150mper a la terrassa exterior de l’àrea de menjador. És una carpa de tipus beduïna que esperem que ens serveixi com a refugi per a les tempestes d’estiu, així com de pista de ball per a la nit de festa. Espereu a veure-la amb les llums muntades!

Hem actualitzat els jocs de nit i també l’Escape Wood! Ja tocava o haurien passat a ser més clàssics que la Ventana Indiscreta en blanc i negre.

Així mateix, estem molt contents de donar la benvinguda als monitors que s’incorporen enguany, en Joan i la Clàudia a Aventura Júnior, l’Angie a Wild Adventure i la Nerea a Equitació, així com de poder seguir comptant amb els altres 20 monitors de les anteriors edicions.

També tenim nou equip de cuiners que estem molt contents de presentar-vos: la Marta i en Neil. Ells seguiran amb el mateix menú però amb la voluntat d’incrementar els llegums, les pastes i els arrossos i reduir la proteïna d’origen animal. Seguim amb productes locals i prioritzant que siguin eco, us ho expliquem al pròxim post del blog.

A punt per començar? T’esperem ben aviat per gaudir un any més de la muntanya!

Deixa un missatge