Skip to main content

Carret

I com deia el pronòstic baixada de temperatures, primer dia de tot el juliol que fa fred, però quina rasca quan fa rasca! Avui al joc de nit ja hem vist pantalons llargs, jaquetes i algun gorro, avui sí que no sortirem dels sacs fins demà al matí i, menys els de Wild Adventure, que ens hem llevat a les 6am per anar a fer un reconeixement d’aus pels boscos d’Aransa, quina barreja de calma i energia quan tot comença a despertar. La resta del dia l’hem passat pel campament, fent un raid d’aventura pel matí i Serveis a la Comunitat per la tarda: el tancat dels cavalls ha quedat netíssim!

Els Minairons ens hem passat el matí al bosc, serrant branques, aixecant soques i construïnt cabanes, tota una obra d’enginyeria i de treball en equip i a la tarda taller de samarretes al ritme de “Coti x Coti”, no ho puc evitar, ja no sé com fer-ho, m’ha arribat a les mans, un coti ben salsero..” El bany al riu no ha faltat, brrr quina aigua més freda!!

Els Isards i Óssos d’Aventura Júnior ens hem passat el dia pedalant, cap amunt, cap avall, cap a la dreta i cap a l’esquerra. Prat Miró, Pollineres, Pradell…. i poc a poc ens hem anat menjant els quilòmetres i el dia, sort que ha estat una mica tapat, sinó la suada hagués estat encara més monumental. El millor de tot, el camp a través que hem fet de baixada entre vaques, bansai!! Tots vius, us ho prometem.

Els Cabirols d’Aventura Júnior els hi ha tocat Raid d’Aventura pel matí, i quina aventura! No sabíem que acabaríem a la Bassa de la Comabella fent llargs per guanyar punts, sort de les planxes de surf, jaja.

Els de Travessa 7×7 ens han trucat des del Refugi de Coma de Vaca, avui a menjar calent, a descansar en un matalàs i a gaudir del que suposa anar de refugi guardat, molts ens hi quedaríem una temporada a viure i treballar aquí, que uns quants ja tenim edat per fer-ho.

Els riders del Bike Junior ens hem endut el pícnic i hem anat a descobrir les boscos d’Aransa, hem creuat ponts, rius i saltat pedres. Les vistes des del Pla de la Llet són espectaculars, la baixada, el millor!

I els d’Equitació Iniciació ben tranquils al nostre aire al ritme que ens demanen els cavalls. Comencem el dia raspallant-los, acaronant-los, netejant-los les peülles i ensellant-los. Avui bala d’herba nova, com mengen aquests ganàpies! I que bé que estant aquí dalt en plena natura, aix quan els tornem a les quadres…

Déu ni do, si no parem! Bona nit famílies, demà més!

One Comment

  • Esther jona says:

    Travessa 7×7 espero que tot be disfruteu de les montañas tan maravellosas que tenim esperem alguna fotografía per veure lo que esteu disfrutant una abrazada .

Leave a Reply