Skip to main content

Carret

Plou, fa vent i llampega. Però nosaltres al Fornell mirem una pel·lícula al menjador, que bé que s’està a resguard quan a fora cau pedra, plou amb ganes i el vent ho fa espetegar tot.

Estem a dijous, ja formem part d’aquest lloc una mica més que ahir i molt més que el dia que vam arribar, sembla que faci setmanes del diumenge, mica en mica ens hem anat coneixent entre nosaltres i fent al lloc. Els que aquesta és la seva segona setmana se’ls nota, tothom els coneix, duen un braçalet al canell i volten pel campament com si hi visquessin de tota la vida, no saps ben bé què és, però se’ls hi nota. És curiós com a poc a poc ens anem adaptant.

Sabem que hi ha coses que no podem controlar com la voluntat de la natura. Dilluns i dimarts ens dutxàvem amb crema solar cada dos per tres, les gorres no ens les trèiem del cap i fins i tot vam dinar a dins el menjador per evitar la calor. Però abans d’ahir el temps va començar a canviar i a refrescar, al vespre quasi tots dúiem jaqueta o plumes, i a més d’un n’hem hagut de deixar. I avui a mig matí els núvols ja anuciaven tempesta i des de Protecció Civil ja ens enviàven una alerta  per avisar-nos dels xàfecs  d’aquesta nit al Pirineu.

Gran Travessa 7×7 estan dormint al refugi lliure de Montmalús, si no coincideixen amb cap altre grup hi cabran tots a dins força amples, sinó s’han endut algunes tendes per evitar l’aigua i s’hauran d’apretar una mica.

Demà últim dia, barreja de sensacions, per un costat tenim moltes gans de veure’ns (alguns, jeje), però per l’altre no volem que s’acabi ni volem deixar anar totes les amistats que hem fet aquí dalt i les nostres cabanes que ens han fet de casa. Demà us explicarem com ha acabat la nit, però ja sabeu que si “no news good news”.

One Comment

  • MariaJosé Ozcoz ha dit:

    Moltes gràcies Èlia i Raül, pels vostres relats de cada dia, des de la city cada matí ens hem sentit més aprop vostre. De segur que l’ experència d’ aquesta primera travessa que han viscut amb vosaltres la portaran sempre al cor.
    Demà ens tornarem a retrobar i ens podran explicar tot el que han viscut aquests dies !!!
    Pares Eloy Vila ( Toni i MariaJosé)

Deixa un missatge