Skip to main content

Carret

Amb 3 dies al campament ja ens coneixem els racons de Fontanera, hem agafat ritme com a grup i anem rodats… no hi ha qui ens pari!

Avui Wild Adventure hem baixat amb bici des dels 1.900m del campament fins als 1.000m de la Hípica de Prats. Més de 15 km de baixada que hem salvat només amb una caiguda. Per sort no ha estat res 😉  A l’hípica ens esperava en Marc per fer una volta a cavall wild wild! Amb la calor que feia amb els cavalls hem fet més de 600 metres dins el riu Segre. Hem acabat l’etapa a Puigcerdà i gràcies a la furgoneta i al jeep ens hem estalviat suar pujant de tornada.

Aventura Júnior pel matí cursa d’orientació i per la tarda hem arribat en bici fins al peu del Puig Farinós, on comença el Riu Tartarès i hem trobat les restes de l’avioneta estavellada. És una passada tocar l’alumini tant prim amb què es construeixen els avions.

El grup de Big Bike hem pedalat fins a l’Església romànica de Bel·loc a França. El descens fins a Bena és espectacular, passant entre els bedolls i per sobre de grans roques de granit.

El genet i les amazones d’Equitació Perfeccionament, avui ja de John Waynes preparats per demà arribar fins a Malniu a cavall.

I Minairons… que som els petits constructors de les Colònies 😉 avui pel matí hem fet el sabó de mans que servirà per tot el campament. I per la tarda hem posat els fonaments de la que serà la nostra cabana inexpugnable.

El temps ens acompanya 🙂 passen ben aprop, però de moment seguim esquivant les tormentes de tarda. Sembla que dijous i divendres no ho tindrem tan fàcil, ja veurem! Avui tots al sac aviat que demà esmorzem a les 07h30’ per poder fer cim al Puigpedrós.

Deixa un missatge