Skip to main content

Carret

Ahir vam arribar al campament ben nerviosos, alguns sols altres amb amics, alguns amb maletes de rodes, altres amb motxilles, amb bicis, cascs, capses de cartró… tots ben carregats com si ens vinguéssim a instal·lar a la muntanya 1 any sencer. Ens sap greu dir-vos que segurament la maleta tornarà igual de com ha arribat, però més desordenada, perquè tots sabem que si podem dur posada la dessuadora preferida durant tota la setmana ho farem 😉

I ahir vam sopar sopa de galets i truita de patates, com a casa, i va ser acabar el joc de nit, entrar dins dels sacs i posar-se a ploure. Primer 4 gotes,  després 8  i tempesta al canto.  “No podem dormir amb aquest soroll” deien alguns Minairons, i al cap de 10′ ja estaven tots dormint. Que bé que no fa fred, la pluja al vespre refresca l’ambient i ens ajuda a tenir el pati de jocs ben verd. I aquest matí, a les 5:30am una nova tempesta. Quins trons per despertar-nos de bon matí. 
Mireu a la fotografia, es veu com el centre de la tempesta va ser ben bé al nostre campament, llamps i trons!

Avui els Minairons hem après a orientar-nos pel campament, brúixoles  cap aquí, mapes cap allà i a trobar fites! I per la tarda hem estat fent 1001 jocs al prat de baix i hem tingut la visita del Noi de Bosc. Ens ha ensenyat a mesurar l’alçada dels arbres, el diàmetre i l’edat.

Els de Wild Adventure hem tingut un dia intenssísim, sembla que ens vulguin cansar aquests monitors… 😉 Hem començat pedalant amunt passant pel Refugi de Prat Miró, Pollineres i finalment el del Pradell. Després ha vingut la baixada fins el Molí del Salt, un indret secret amb aigües gèlides que ens han fet passar la calor de cop. Però l’aventura no acaba aquí, hem pujat fins la Cova d’Anas per conèixer de ben a prop les profunditats de la terra tot recorrent la galeria principal.

Els d’Equitació hem conegut els que seran els companys de viatge aquesta setmana, en Tribu, en Bonic… 15 cavalls que ens acompanyaran a conèixer els boscos d’Aransa i a saber molt més sobre aquests fantàstics animals. En Polo s’ha fet mal a una pota aquest vespre, creiem que deu haver relliscat amb la pluja. Ha pujat el veterinari i li ha embenat, tocarà fer-lo descansar aquesta setmana, el baixarem demà a la Hípica amb el remolc i pujarem un nou substitut igual de pelut.

A Aventura Junior en som un munt aquesta setmana! hem fet varis grups, som els Cabirols, els Isards i els Óssos, cadascú amb els seus nous amics i els seus monitors. Els més menuts hem estat el dia pedalant, a alguns ens ha costat una mica no baixar de la bici en cap moment, aquí puja tot molt… però hem pogut fer tota la ruta i hem après a canviar rodes i creuar torrents.

Els Isards i els Óssos hem fet una cursa d’orientació pels voltants del campament i hem acabat fent cursa de pingüins, amb aquesta calor tota aigua és benvinguda. A la tarda hem baixat a la hípica de Prullans a muntar uns quants i els altres hem fet Serveis a la Comunitat. Hem ajudat a netejar i desbrossar un camí que surt del poble d’Aransa amb l’ajuda de rasclets, serres i tisores de podar, tota una gran feina de jardineria.

I ara a descansar que demà seguirem amb noves aventures! Bona nit!!!

 

Leave a Reply