Skip to main content

Carret

Avui la fresca del matí ens ha tret del llit. El cel ben blau i el sol amb ganes de pujar amunt ràpid per escalfar-nos! Primer dia de colònies. Els nervis i les ganes ens fan menjar ràpid l’esmorzar. Ultimant preparatius… motxilles llestes, últims retocs a les bicicletes, una màniga llarga per començar… comença la nostra setmana!! Els de Travessa 7×7  hem planificat el menjar, la roba i hem estudiat el camí que volíem seguir. On dormirem avui? I el dia no ens ha deixat indiferents!!

Els de Wild Adventure hem entrat al cor de la Cerdanya. La humitat de la Fou de Bor ens ha pintat les mans i la cara de fang, i després: tornada cap al campament, QUINA PUJADA… i és que… tot el que puja, BAIXA! i malauradament al revés també 🙂

Els Minairons han fet matí de reconeixement. La cursa d’orientació ens ha servit per conèixer els raconets del campament i imaginar-nos els lloc màgics on podríem construir alguna cabana.

A Equitació hem fet les segones presentacions. Ahir tot just ens coneixíem… avui ja tenim un nou amic o amiga. El cavall que ens acompanyarà tota la setmana i que ens ha dut fins al Refugi de les Cases. I sembla mentida, però avui els núvols no han ni tret el nas sobre les muntanyes.
Amb el cap recordant tot el que hem fet avui… estirats a les lliteres, deixem que la son se’ns endugui. Somriem imaginant que ens depararà el demà. Noves aventures estan per venir…

 

Següent entrada

2 Comments

Deixa un missatge