Skip to main content

Carret

Ahir a les 18h vàrem rebre els nens, nenes, nois i noies del 3er torn al Campament Sostenible Pyrene. Semblava que ens tocaria mullar-nos però les tempestes van anar passant de llarg i la tarda va quedar tranquil·la. Aquest torn som un total de 117 participants, vinguts de Balears, València, Catalunya i fins i tot 2 nois que vénen de l’Orient Mitjà. I un equip de 18 monitors i 4 professionals a cuina, que tenim la voluntat de ser mica en mica una gran família aquesta setmana 😉

Un cop acomiadem els pares passem a fer un passeig per conèixer els voltants del camp base de les Colònies Estiu Pyrene. Anem fins al mirador, des d’on es veu la plana ceretana, i les muntanyes del Puigmal, la Tossa d’Alp i el Cadí a davant nostre. Amb la calor que ha fet aquest juny el cereal està ben groc i ja s’han començat a segar alguns camps. La panoràmica és preciosa! Tornem pel bosc, creuant el Torrent de la Mata de l’Ós i arribem fins al tancat dels cavalls, per darrera del campament.

 

Comença l’acció! Aquesta setmana tenim alhora 5 camps: els 2 d’AVENTURA, MINAIRONS, BIKE, EQUITACIÓ i TRAVESSA 7×7! Ens col·loquem per grups i ens comencem a conèixer 😉 preparem rutes, revisem bicis, anem a veure els cavalls… quina setmana més intensa ens espera!!
Sopa de galets i truita per sopar, joc de nit i anem a provar com es dorm a les lliteres! primera nit i alguns nervis, ja és fosc… schhhhxxxx a dormir.

 

… i a les 06h45’ s’han sentit els primers trons llunyans, i rapidament hem tingut la tormenta a sobre. Quins llamps i trons!!! Els de Travessa 7×7 s’han apropat fins a la casa restaurant corrents. Els demés ens hem quedat a les tendes dins el sac, amb els ulls ben oberts, sense respirar, deixant passar la tempesta que ha durat 5 minuts ben llargs. 

I durant el dia ha anat sortint el sol i plovent a estones… hem fet les activitats previstes fins a la tarda, que han tornat les tempestes i fins que no s’ha obert el dia de nou ens hem quedat a sotacobert.

 

Els de Travessa 7×7 hem sortit des de Nas amb l’objectiu d’arribar al refugi dels Cortils, a la Serra del Cadí. Quan érem prop del Refugi Prat d’Aguiló ens ha caigut una bona pedregada 🙂
Equitació Iniciació hem conegut els cavalls i ja hem fet les primeres parelles d’aventures. Quina canya cuidar-nos mutuament durant aquesta setmana!
Bike Junior primeres pedalades junts, baixada a la plana i primer retorn fins a Fontanera en bici. UUUuuuuooooops! com puja!
Minairons i Aventura JR orientació fins a la Feixa pel bosc de Guils. Un grup s’ha desorientat una mica i ha acabat coneixent 1/2 bosc!
Wild Adventure volta en bicicleta fins a l’Estany de Malniu. Guardant-se de les tormentes al Refugi de Malniu i visquent les primeres aventures per aquestes muntanyes!

Demà més i millor! … i sembla que ja sense tempestes d’estiu 😉

6 Comments

Deixa un missatge