Skip to main content

Carret

Ja queda menys per veure’ns a la Cerdanya, aquí la calor es comença a fer notar. Esperem que tinguis un bon final de curs, ànims per la darrera setmana i 2 dies!

En aquesta comunicació et detallem quines actuacions davant la COVID19 seguim i aprofitem per informar sobre com fer la part restant del pagament de les colònies i també de la resolució de les Beques T’estiu Molt.

SEGON PAGAMENT:
Estem tenint problemes informàtics i en algunes reserves la nostra web no descompta la bestreta que ja has abonat. Això provoca que el nostre sistema et demani un import total a abonar incorrecte. Si ja l’has fet i has pagat dues vegades la bestreta et farem la devolució directament a la targeta. Si la teva reserva et dóna aquest error i encara no has fet el segon pagament, et facilitarem una alternativa per fer-lo. Disculpa les molèsties.

DESCOMPTE FAMÍLIA NOMBROSA:
Si ets família nombrosa i no has aplicat el descompte en el moment de fer la inscripció, fes-nos-ho saber i et farem la devolució a la mateixa targeta durant la setmana del teu torn.

BEQUES T’ESTIU MOLT:
El 18 de juny sortiran els llistats definitius, us contactaran via SMS. Si ets una de les famílies becades t’enviarem un correu quan haguem modificat manualment la reserva restant-ne l’import de la beca. Aleshores podràs fer el pagament de la part restant.

REUNIÓ VIRTUAL:
El dijous anterior a l’inici del teu torn farem una reunió virtual. Presentarem les colònies i podràs preguntar-nos els teus dubtes. Et deixem un exemple d’una reunió de l’any passat que creiem pot ser útil.

MESURES COVID:
Tal i com vàrem fer el passat estiu, seguim les recomanacions que està donant la Direcció General de Joventut de Catalunya i el PROCICAT:

Mesures higièniques:
Netegem i desinfectem tots els espais i materials comuns diàriament. Disposem de gel hidroalcohòlic en tots els espais del campament. Promovem el rentat de mans.

Grups de convivència:
Fem grups bombolla de màxim 30 participants, mantenint les ratios corresponents.

Ús de mascareta:
No cal fer ús de la mascareta amb el grup bombolla durant les activitats. Sí que serà necessaria en espais tancats i en transports. Per això cada participant haurà de dur-ne un parell de casa.

Allotjament:
Reduïm l’aforament de les tendes i en disposem de suplementàries per complir amb les mesures i distàncies de seguretat i higiene.

Responsable de Seguretat i Higiene:
Seguint les indicacions de l’administració, les Colònies Estiu Pyrene disposem d’un Responsable de Seguretat i Higiene que està al dia de les últimes recomanacions i informacions i les fa complir.

Declaració responsable:
No es podrà participar a les Colònies Estiu Pyrene si es tenen símptomes de COVID19 o si s’ha estat en contacte amb persones afectades els últims 14 dies. Caldrà entregar una Declaració Responsable signada abans de començar el torn.

Protocol d’actuació en cas de símptomes:
En cas que algun/a participant tingui símptomes que puguin fer pensar que es podria tractar d’un cas positiu de COVID19 es seguirà el següent Pla d’Actuació que ha establert el Departament de Salut.

A la propera comunicació t’informarem de les novetats que tenim al campament.

Amb moltes ganes d’estiu i muntanya… ànims pel final de curs!

Next Post

Leave a Reply