Skip to main content

Carret

Amb aquests ruixats la Cerdanya està recuperant el seu verd habitual, es prepara per als propers mesos de calor i per a l’estiu, que ja el tenim a tocar! Estem començant a muntar el campament a Aransa acondicionant la zona d’acampada i deixant-ho tot ben bonic. Et mantindrem al dia de tot el procés.

En aquesta Newsletter trobaràs tota la informació necessària per acabar de preparar l’estiu de la teva vida!

DOCUMENTACIÓ IMPORTANT:
Necessitem una foto de la targeta sanitària + una foto del carnet de família nombrosa / monoparental si és el teu cas. Si ja has vingut altres estius no cal. Ho pots pujar a l’ÀREA D’USUARI, ves a l’apartat “Reserves” i clica el botó de “Upload” per adjuntar la documentació.

LLOGUERS:
Bicicleta, casc, sac gruixut 0ºC / 5ºC, motxilla d’esquena gran, màrfega… ho pots llogar tot a través de la pestanya MATERIAL de la web.

BEQUES T’ESTIU MOLT:
Enguany és el 8è any consecutiu que les Colònies Estiu Pyrene estem adherides a la Campanya de l’Ajuntament de BCN! El 13 de juny sortiran els llistats definitius. A partir de llavors ja hi haurà l’import final a pagar des de la teva àrea d’usuari a la web de les colònies.

 

Activitats i material: et detallem on trobar els horaris, activitats, llistat de material a dur… en el següent clip ⬆️.

 

2n pagament: Tens de plaç fins a 2 setmanes abans del teu torn. T’expliquem com fer-ho en aquest vídeo ⬆️

COMUNICACIÓ:
Tota la comunicació de les Colònies Estiu Pyrene es fa online. Farem una reunió virtual la setmana abans de començar el campament, rebràs un correu electrònic amb els detalls d’accès. Si véns a les colònies amb algun amic o amiga i no reben la Newsletter fes-nos-ho saber si us plau.

A l’apartat FAQs hi ha molta informació també! Però si segueixes tenint alguna pregunta  truca’ns o envia’ns un correu i estarem encantats de donar-te un cop de mà.

Amb ganes d’estiu i muntanya!

Leave a Reply