Skip to main content

Carret

Els rius baixen plens i per fi la Cerdanya torna a lluir ben verda. Un petit descans de cara als mesos que venen.

Tens dubtes sobre com fer el segon pagament o quina documentació es necessita per les colònies? Esperem que aquesta informació t’ajudi.

SEGON PAGAMENT
Pots fer el 2n pagament a través de la teva Àrea d’Usuari amb targeta bancària. Un cop accedeixis, dins l’apartat RESERVES a la columna Accions trobaràs el botó PAGAR. Pots fer-lo fins 2 setmanes abans de l’inici del camp. T’expliquem com fer-ho en aquest vídeo.

DOCUMENTACIÓ IMPORTANT
També, necessitem una foto de la targeta sanitària + foto del carnet de família nombrosa / monoparental, si és el teu cas. Ho pots pujar a la mateixa Àrea d’Usuari, apartat RESERVES i clicant el botó PUJAR de la columna Uploads per adjuntar la documentació. Si ja has vingut altres estius no cal.

NOU CAMP BASE
Tenim nova ubicació pel camp base Pyrene, estarem a Cap de Rec, a l’Estació d’Esquí i Muntanya de Lles. A 1.956m, la vegada que tenim el campament més alt.

BICICLETES ORBEA
Un any més comptem amb noves bicis Orbea! Podràs provar les noves Onna, Laufey i Occam. Ens acaben d’arribar, aviat les podràs reservar al Lloguer de la web.

PREGUNTES FREQÜENTS

Hi haurà una reunió prèvia a l’inici dels campaments?
Sí, farem una reunió online per explicar-te com funcionarem i per resoldre els dubtes que puguis tenir. Pren nota, perquè tens 3 opcions:

· Dimarts 04 juny a les 19h – reunió en català (enllaç a la reunió)
· Miércoles 05 junio a las 19h – reunión en castellano (enlace a la reunión)
· Thursday June 6th 7pm– Orientation Meeting in English (join meeting)

Gravarem les reunions pel que si no pots assistir només cal que ens demanis l’enllaç.

Com funciona el servei de lloguer de material?
Bicicleta, casc, sac gruixut 0ºC / 5ºC, motxilla d’esquena gran, funda de bivac, màrfega… ho pots llogar tot a través de la pestanya Lloguer de la web.

On puc veure les activitats que es faran i la llista de material?
En aquest vídeo et detallem on trobar els horaris, les activitats, la llista de material, etc.

Si prefereixes rebre les comunicacions i el dia a dia a través del Whatsapp directament al teu mòbil, uneix-te al nostre grup de difusió.

Leave a Reply