Skip to main content

Carret

 

“El primer dia vam deixar els pares per començar una AVENTURA on hi havien nens i nenes, alguns contents i alguns tristos…”

Un nou torn acaba… i els que ens quedem no ens hi acabem d’acostumar… ara que ja va tot rodat, ara que ja ens sabem de memòria totes les tasques a l’hora de parar i desparar taula, ara que ja no ens calcem les sabates per anar a esmorzar perquè, què més còmode que l’herba del prat del “pati de casa”? ara que ja canviem les rodes punxades amb els ulls tancats i ensellem els cavalls en 10”, ara que al vespre ja som capaços d’arribar fins al WC amb tant sols la llum de la lluna… ara ve l’hora del comiat.

 

“…el dia després vam fer una excursió al llac de Malniu, quan vam arribar de l’excursió vam sopar i a la tenda vam cantar cançons amb la guitarra. El dijous pel matí vam continuar la cabanya i ens vam banyar al riu. Vam dinar i per la tarda vam muntar a cavall i ens vam tirar per un plàstic on hi havia sabó i aigua…”

Segurament us serà difícil explicar tot el què hem viscut aquests dies, 2 hores de cotxe no donen per gaire… i malgrat tenir-ne moltes més mai podreu fer viure tot allò que heu viscut vosaltres, aquesta és la grandesa de l’experiència, que està escrita en 1a persona.

 

Hem après tant entre tots i de tots que ens agradaria gaudir-ho uns dies més, unes hores més… però no pot ser… hem de deixar pas als següents, no podem omplir del tot els nostres cors, ni el nostre baül de vivències perquè encara falten moltes cares noves per venir a gaudir de les Colònies Estiu Pyrene. Per això, amb una barreja de tristesa i alegria us donem l’última abraçada i us desitgem un bon estiu. Esperem que allà on aneu, seguiu gaudint de l’esport, la natura i els amics. Gaudint i sobretot aprenent de tot el què us envolta. I recordeu… l’essencial és invisible als ulls. Us esperem l’estiu vinent!! 🚀

 

“… vam dinar i ens van venir a buscar els pares, que feliços estàvem tots de tornar-los a veure! Vam tornar a casa i així s’acaben aquestes fantàstiques colònies.” (Júlia Viñas_ Grup dels Minairons)

 

2 Comments

  • Marta says:

    A través dels vostres escrits he entès que és l’essència de la vida de veritat. M’heu traslladat l’emoció de viure la natura i de saber-la tractar i com la traslladeu als nan@s. Com ho sentiu i com ens ho heu fet sentir. Després el meu fill m’ho ha confirmat. Sou increïbles!! Moltres Gràcies per tot, Director, Monitors i si hi ha algú més implicat també. Fins l’any que ve, segur!!

Leave a Reply