Skip to main content

Carret

Ja comencem a agafar ritme, avui 3er dia i el bosc del Fornell comença a ser la nostra nova casa.
Que bé que el dia és espectacular, sol i calor. Fantàstic, ja que molts tenim les sabates mullades amb tanta pluja i tormenta.

Avui pugem al Peirafita, el dia serà llarg i sabent que tindrem tronades i pluja, hem preferit sortir més d’hora.

Wild Adventure comencem a caminar primer, hem d’arribar al Refugi Claror, a Andorra, així que millor que no badem. Anem carregats amb motxilles grosses, tendes, sac de dormir, esterilles i menjar per sopar i esmorzar.

Aventura Júnior sortim segons, més lleugers ja que tornem al campament, però sense parar que no ens volem mullar per la tarda.

Minairons hi anem tercers, amb l’objectiu d’arribar als Estanys de la Pera i potser arribar a trepitjar Andorra, ja veurem.

Bike Camp i Equitació Perfeccionament anem al nostre ritme ja que seguim el nostre programa d’activitats, i tornen a dinar al camp base.

El camí cap al Peirafita és el mateix que feien els contrabandistes per evitar els aranzels duaners i l’escassetat. Avui nosaltres l’hem fet sense un fardo de tabac o una roda de camió a l’esquena i ens hem animat a fer cim. L’aproximació fins als Estanys de la Pera està preciosa, l’aigua ho entolla tot i salta per tot arreu. Amb el camí anem esquivant tolls i fangars i molts acabem amb algun peu a l’aigua.

 

A les 3pm ja està el cel ben negre, a les 4pm ja sentim els primers trons i a les 5 pm comença a ploure amb ganes.
Hem fet bé de sortir més d’hora… arribem pels pèls al campament amb les primeres gotes.

No patiu que els embassaments a finals de setmana ja arribaran al 120% després d’aquesta setmana de tormentes. Per sort ja ens agafen preparats, ja les veiem venir!

Leave a Reply